X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Sperm kalitesini arttıran kürler ( Keçiboynuzu ) Kürü

Sperm kalitesini arttıran kürler ( Keçiboynuzu ) Kürü Sperm arttırıcı yiyecekler macunlar ve karışımlarla birlikte hazırlanan kürler hakkında bilgiler.

Sperm kalitesini arttıran kürler ( Keçiboynuzu ) Kürü Sperm arttırıcı yiyecekler macunlar ve karışımlarla birlikte hazırlanan kürler hakkında bilgiler.

Bebeğin olamama durumlarından bir tanesi de erkeklerde görülen sperm kalitesinin ve sayısının düşük olma durumudur. Bununla ilgili olarak sizlere tavsiye niteliğinde bir kür önermek istiyorum. Altını çizerek bunun tavsiye olduğunu ve kesinlikle doktor tedavisi yerine geçmeyeceğini belirtmek isterim sevgili hanımlar.

Yarım litre kadar su uygun bir tencerede kaynatılır. Su kaynamaya başlayınca içerisine 6-7 tane keçiboynuzu, küçük küçük kırılarak, ilave edilir. Daha sonra tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte 6 dakika kaynatılır. Keçiboynuzları kaynadıktan sonra ocak söndürülür. Sperm sayısı ve kalitesi arttırıcı kür 15 dakika demlenmesi amacıyla bekletilir. Bu 15 dakikalık süreç tamamlandıktan sonra suyun içindeki keçiboynuzu parçaları bir kaşık vasıtasıyla çıkarılır.

Bu kürün yarısı sabah aç karnına, diğer yarısı ise akşam yatmadan evvel içilir. 1 hafta boyunca aynen bu şekilde kullanıma devam edilir. 1 hafta tamamlandıktan sonra, 3 ay boyunca her akşam bu keçiboynuzu küründen 1 su bardağı kadar için. Daha sonraki aylarda ise aynı kürü zaman zaman uygulamanızda fayda vardır.

Sperm sayısını kalitesini artıran besinler

Haberi Okumak için Tıklayın

Sperm arttırıcı Macun hazırlanışı ( Doktor Feridun Kunak )

Doktor Feridun Kunak Tarafından Spermi arttırğı ifade edilen macun şu şekilde hazırlanıyor. Dr. Gürkan Kubilay Show proğramında verilen macunun tarifi :

MALZEMELER

3 çorba kaşığı bal

1 çay kaşığı hindistan cevizi

1 çay kaşığı çam fıstığı

1 çay kaşığı fındık

1 çay kaşığı fıstık

1 çay kaşığı ceviz

1 çay kaşığı tarçın

HAZIRLANIŞI:

Malzemeler toz haline getirilip bal yardımı ile karıştırılacak ve günde bir kaşık sabahları aç karnına kullanılacaktır. Bu küre 1 ay boyunca devam edilmesi halinde erkeklerin sperm sayısının kesinlikle artacağı söyleniyor. Bu karışım aynı zamanda Osmanlı'dan beri kullanılıyormuş.