X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Tekrarlayan vajinal mantar Yaşayanlar

Geçmeyen tekrarlayan vajinal mantar mantarda yoğurt kullananlar en iyi vajinal mantar ilacı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Geçmeyen tekrarlayan vajinal mantar mantarda yoğurt kullananlar en iyi vajinal mantar ilacı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Selamlar kızlar, dönem dönem vajinal mantar ile sizler gibi benim de başım bir türlü beladan kurtulmuyordu. Kurtulmuor du diyorum artık ben 45 yaşını devirmin menopoz ile uğraşan bir kadınım. Kendi yakınlarımdan birisinin de vajinal mantar olmasıyla ilgili sıkıntıları ve benimle konuşmasından sonra bu konuyu enine boyuna ve derinlemesine araştırdım. Geçmeyen tekrarlayan vajinal mantar ile nasıl başa çıkılır. Bunun için bir çok ilaç kullanmış ama en iyi vajinal mantar ilacı hangisi bunun için kullanılacak olan bitkisel karışım bitkisel bir kür var mı hep birlikte onu inceliyoruz.

2 3 Ayda bir vajinal Mantar Oluyorum Geçmiyor 

Değerli arkadaşlarım vajinal mantarınız var ise öncelikle şunların bu yazdıklarımın hangisinin sizde olup olmadığını lütfen kontrol ediniz Vajinal mantar aşağıda yazdığım sebeplerden dolayı oluşuyor.

geçmeyen vajinal mantar yaşayanlar

Vajinal mantar neden olur sebepleri nelerdir ?

  • Hamilelik yani gebelik gibi bir durumunuz var ise.
  • Bağışıklık sisteminiz zayıf ise ve doğru düzgün beslenemiyor iseniz.
  • Diyabet hastalığınız var ise.
  • Aşırı derecede şeker içeren besinlere istek duyuyor ve tüketiyor iseniz.
  • Doğum kontrol hapı kullanımı ile birlikte hormonlarınızı yükselten ilaç kullanımı.
  • Aşırı heyecan ve Stres durumu.
  • Uykusuzluk çekiyor iseniz.

Bu yukarıda yazdığımız sebeplerin tamamını doktorlar ütün sitelerinde yazmışlar özellikle medicalpark.com.tr sitesinden bu yazılanları alarak sizlere bilgi olarak sundum arkadaşlarım. Yine bu sitelerde buna daha doğrusu araştırılan kadınların yüzde doksanlık kısmında candida albicans isimli bir mikrobun neden olduğu yazıyor. Tabiki yapılan araştırmada hemen hemen bütün kadınlarda ağız kısmında bulunan ve daha sonra bağırsak ve oradan da vajinaya yerleşen demir atan ve kendi çalıp kendi oynayan bu mikrobun ancak yüzde elli kadına bu şekilde etki ettiğini söylüyorlar. Bu sizde bulunan mantarın tamamından işte bu albicans sorumluymuş. Allah onu bildiği gibi yapsın inşAllah :)

Her yaş döneminde görülebileceği özellikle bu hastalığı aids, obezite ( çok şişman iseniz ya da kilolu iseniz risktesiniz demektir ) kortison işte gebelikten korunmak için kullanılan doğum kontrol hapları, aşırı şekilde zayıflamak için diyet yapımı ( aşırı diyetten bahsediyorum ) bu mantarın sizde olmasına neden oluyor. Tabiki hastaneler ve doktorların tamamı da bu mantarların geçmesi adına sizlere karbonhidrat içerikli diyetleri de öneriyorlar.

Vajinal Mantarı Azdıran çoğaltan etkenler nelerdir ?

Vajinal mantar iseniz arkadaşlarım antibiyotik kullanımına hatta yazın şu son günlerinde ıslak şekilde mayoyla güneşlenmenize dikkat edeceksiniz. Söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama bu mantarların tamamı ısıyı nemi ve suyu çok severler. Bunlara dikkat etmez iseniz mantarlarınız kesinlikle çoğalacaktır. Süt kesiği gibi çıkan mantarlar aynı zamanda kaşıntı ilişkilerinizde ağrı kaşıntı yanma ne varsa yapacaktır.

Vajinal Mantar Nasıl Geçer Nelere dikkat etmeliyim ?

Bunu her kadın gibi sizde soruyorsunuz biliyorum. Bu konuyu okuyor iseniz öncelikle sizlere kesin tedavi yöntemini yazmadan önce yani dikkat edeceğiniz hususlara dikkat edin.

  • Öncelikle ilgili bölgeye kesinlikle sabun efendim duş jeli vs asla ama asla dökmeyecek ve yıkamayacaksınız.
  • Tuvalet kağıdının sadesini kullanacaksınız renk ve kokusu olmayanları tercih ediniz.
  • Temizleyici ıslak mendilleri asla kullanmayacaksınız.
  • Doğum kontrol yöntemi olarak hap kullanıyor iseniz hemen keseceksiniz.
  • Geceleri donsuz yatacaksınız :) İç çamaşırlarını çıkartacaksınız.
  • Süt ürünlerine bir süre ara vereceksiniz en azından geçene kadar mümkün ise kullanmayın.
  • Tayt dar pantolonları kilotlu çorapları rafa kaldırıp bunlarla asla spor yapmayacaksınız.
  • Geçmeyen mantarınız var ise eşinizinde doktora gitmesini sağlayacaksınız.
  • Yok efendim bebe yağıdır vazelindir vs vs asla kullanmayacaksınız.

Öncelikle bu yukarıda yazdıklarıma dikkat edeceksiniz. Dünyanın bütün ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de şikayete yönelik ilaçların tamamını eczacılarımız sizlerin sıkıntılarını dinledikten sonra veriyorlar. Araştırmalarımda kullanılan en iyi vajinal mantar ilacı olarak sizlere vagi flora tavsiye ediyorum içinde 14 kapsül bulunmakta ve çok fazla yan etkisi yok bunu kullanarak deneme yapacaksınız. Niye bunu diyorum yazının başında dediğim üzere tanıdığımın sorusu üzerine konuyu açmıştım araştırma sonucunda Vagi flora kullanan kadınların bundan kurtulduklarını okudum çok yerde ondan önerdim ve o da kurtuldu kızlar bilginiz olsun.

VAJİNAL MANTAR İÇİN ELMA SİRKESİNİ UNUTMAYIN

Mantarlar ile baş edemiyorsanız kızlar ( doktorlar da özellikle krem ve fitilden önce vajinanın içine enjekte edilerek dezenfektesi için öneriyorlar ) Elma sirkesini kullanın. Elma sirkesi kullanan kadınların daha kısa sürede bu hastalıktan kurtuldukları kesindir. Deneyin lütfen. Burada kullananlar var okuyabilirsiniz konuyu kullananların ne yaptığını.

Umarım bu rahatsızlıktan hemen kurtulursunuz. Vajinal mantarı kesin geçiren bitkisel yöntem bulduğumda yine yeniden konumu editleyerek yazıp sizlere bilgiler sunacağım. Bu arada sen bu illetten nasıl kurtuldun ? Neler yaptın yazmak ister misin. Yorum olarak bizlere destek olmanı rica ediyoruz.

VAJİNAL MANTAR YOĞURT KULLANAN KADINLAR

Öncelikle bilimsel olarak kanıtlanmış ve haber sitelerinin tamamında yer almış bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Tahriş olan bölgenizdeki PH dengesini yerine getirmek için içinde son derece yararlı baktariler olan yoğurdu kullanabilirsiniz. Özellikle Gebelikte vajinal mantar olmuş bir kadın iseniz bebeğe zararı olmasın ilaç ta kullanmayayım mantardan kurtulayım şeklinde düşünüyor iseniz bunu mutlaka denemelisiniz. İçinde bulunan yararlı bakteriler sayesinde vajinal mantarınızın geçeceğini rahatlayacağını göreceksiniz.

Vajinal mantar için yoğurt nasıl sürülür nasıl kullanılır ?

Sade yoğurt olacak mümkün ise kendinizin evde yaptığı yoğurdu kullanacaksınız. Yoğurdu bi kaba alacaksınız ve parmaklarınızı kullanacaksınız. Elinizi içe kendiniz sokmayın bir aplikatör bulacaksınız yani başka bir deyişle misal 2,5 luk şırınga alın iğne kısmını atın ve doğurdu çekerek vajinanızın iç kısmına uygulayın. Kesinlikle kullanın kızlar bu yöntemi rahatlayacaksınız.

Tekrarlayan Geçmeyen  vajinal mantar Yaşayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim