X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yoğurt suyunun faydaları nelerdir?

Yoğurt Suyunun Faydaları Kadınlar Kulübü'nde Yoğurdun suyu kadınlar için son derece önemlidir bu yazımızda sizlere hangi hastalıklara iyi geldiğini araştırarak yazıyoruz. Sizin de konu ile alakalı bilginiz var ise yorum olarak ayrıca sorularınızla birlikte bizlere gönderebilirsiniz.

Yoğurt Suyunun Faydaları Kadınlar Kulübü'nde Yoğurdun suyu kadınlar için son derece önemlidir bu yazımızda sizlere hangi hastalıklara iyi geldiğini araştırarak yazıyoruz. Sizin de konu ile alakalı bilginiz var ise yorum olarak ayrıca sorularınızla birlikte bizlere gönderebilirsiniz.

Kemik sağlığı için süt ve süt ürünlerinin faydasını bilmeyen yoktur.Kalsiyum  bakımından zengin olan yoğurt özellikle eklem sağlığının olmazsa olmazı diyebiliriz. Tabi her yoğurt faydalıdır diyemeyiz.Çünkü günümüzde piyasaya sürülen her ürünün raf ömrünü uzatan katkı maddeleri yoğurttada mevcut. Bu yüzden yoğurdun en sağlıklısı evde mayalanmış olanı diyebiliriz.Yazımızın devamın da yoğurdun  ve yoğurt suyu nun sağlık üzerindeki olumlu etkilerini bulabilirsiniz.

Yoğurt suyunun faydaları nelerdir

YOĞURT SUYUNUN YÜZE CİLDE FAYDALARI NELERDİR ?

Değerli hamilemiyim.org kullanıcıları özellikle yaz aylarında kullanabileceğiniz harika bir ürün aslında yoğurt şimdi sizlere anlatıyorum. Öncelikle Antioksidan açısından inanılmaz yüksek ve kesinlikle detoks özelliği taşıyor yoğurt suyu. Cilde faydalarını hemen sayalım sizlere kırışıklıkları yeni başlayan ya da kırışıklar ile başı belada olanlar için ( ince çizgileri kesinlikle yok ediyor ) kullanılacak bir ürün. Ayrıca yüzdeki kızarıklıklar ve sivilceler için de son derece kullanışlı olduğunu söyleyebiliriz. Peki nasıl kullanacağız ve yoğurt maskesini nasıl hazırlayacağız öncelikle sizlere onu anlatmak istiyorum.

YOĞURT MASKESİ NASIL HAZIRLANIR ? YÜZE NASIL TATBİK EDİLİR ?

Evde yapılanı kullanın diyeceğim ama artık kimse doğru düzgün evinde yoğurt mayalamıyor malesef her kes gibi sizler de yoğurdu dışarıdan alıyorsunuz. Aldığınız 3 litrelik yoğurdun kapağını açıyoruz üç kaşık alıyoruz ve birm sonraki günü bekliyoruz. Aldığımız 3 kaşığın olduğu yerde yoğurt suyu birikecektir genelde ben de bu bilgiden önce onu atıyordum ama yanlış yapıyormuşum. Bu suyu bir kavanoza döküyor ve üzerine de benim tavsiyem beypazarı olacak sizlere, soda koyuyorsunuz. 5 dakika bu karışımı bekledikten sonra bir pamuk yardımı ile sorunlu olan kırışıklığı olan ya da sivilceli olan bölüme güzelce yediriyorsunuz. 20 dakika bekleyin ve yüzünüzdeki gerginliği zaten hissedeceksiniz daha sonrasında da ılık su ile yüzünüzü yine masaj yaparak silin bu kadar :) Bu karışımı günde bir kez uygulayabilirsiniz artık daha yağsız bir cildiniz olacağını kesinlikle göreceksiniz. Siyah noktalar için boşuna para vermeyin yara var ise iyileştiriyor canlı görünmesini sağlıyor. Kullananlar yorumlarda bizlere yazabilirler.

YOĞURT SUYUNUN İÇİNDEKİLER VE BESİN DEĞERİ

Sindirimi düzenleyen,kemikleri kuvvetlendiren,insanın adeta içini kalaylayan yoğurdun faydaları saymakla bitmiyor. Bağışıklık sistemini kuvvetlendren yoğurt,sindirimi düzenlerken ,kanser ve türerinden de koruyor. Kadınların doğruganlığını artıran üreme üzerinde olumlu etkileri olan yoğurt menepoz sınırında olan hanımlar için de çok faydalıdır.

Yoğurt  bir çok hastalığa karşı vücudun direncini artırarak olası kötü hastalıkalra karşı vücudu koruyor. Hipertansiyon,Osteoporoz,kolon kanseri gibi günümüzde sık rastlanılan hastalıklalrı önleyen yoğurt ,Ülseratif Kolit, diyabet, enfeksiyonlar gibi bir çok rahatsızlık için de önleyici bir etkiye sahip.Buraya kadar yoğurdun faydasını okudunuz.Birde yoğurdun saldığı yeşilimsi bir suyu var.Bir çoğumuz bu suyu dökeriz.Oysa yoğurt kadar faydalı olan bu suyun mucizelerini öğrenince çok şaşıracaksınız.

Yoğurdun suyu özellikle kilo sorunu olanlar için tam bir zayıflama  ilacı. Kilo vermeye yardımcı olan yoğurdun suyu ayrıca cilt problemleri içinde mucizevi bir etkiye sahip.Yoğurdun suyunda bir çok minarel , vitamin protein ve aminoasitler  var.Suyunda B vitamini barındıran yoğurt  B viytmini eksikliğinide gideriyor.  Yoğurt suyu kemik diş ve saç  gelişimi için çok faydalı. Özellikle çocuklarınıza yoğurt suyu içirerek onların sağlıklı gelişimine yardımcı olabilirsiniz.

Böbrek taşı olanlar içinde yoğurt suyu çok faydalı.Düzenli tüketildiği taktirde böbrek taşlarının eridiğini ve düştüğünü görebilirsiniz.Kum şikayeti olanlarda yoğurt suyu tüketebilir. Böbrekleri temizleyen yoğurt suyu nu herkesin tüketmesini öneriyoruz.Fazla kilolarınız varsa ve diyet yapıyorsanız,yoğurt suyu size çok yardımcı olucaktır. Özellikle yapılan diyetle kaybedilen vitamin ve minareller yoğurt suyuyla tekrar kazanılabilir.Tiroit problemi olanlara da yoğurt suyu tüketmesini öneriyoruz. Guatr hastalığınıda önleyen yoğurt,tiroit bezlerinin iyi çalışmasınada olanak verir. Gördüğünüz üzere yoğurdun ve suyunun faydaları saymakla bitmiyor. Yoğurdun suyunu ister saf haliyle tüketin,İsterseniz ayran yaparak tüketin.

Bu besini düzenli tükettiğiniz taktirde bir çok sindirim problemlerinin ortadan kalktığına da şahit olucaksınız.Yoğurt ve yoğurt suyu nun faydalarını sizlerle paylaştık.Konu ile ilgili sorularınız olursa bu başlık altından bizlere yönlendirebilir,en kısa sürede yanıt alabilirsiniz.hamilemiyim.org olarak sağlıklı günler diliyoruz.