X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Acvit dudak serumu nedir ?

Acvit dudak serumu kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Acvit dudak serumu kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Dudaklar  karşı cinsi etkileyen , çekici kılan dişleri örten ,alt üst kenerlardan her biridir. Dudakları çekici kılan güzelliği ve bakımıdır. Görünümü en az fiziğimiz kadar önemlidir. D udak bakımı her mevsim yapılmalıdır. Çekici dudaklar  her zaman  kişiyi bir adım önem taşır. Bazı bayanların  dudakları ince bazılarının ise dolgundur. Dolgun olanlar gerçekten çok şanslı .Birde orantısız dudaklar vardır. Bir tarafı kalın diğer tarafı ince olan. Dudakları dolgunlaştırma hakkında bir çok yazı görmüşsünüzdür. Bir takım bitkisel kürlerle dudağın dolgunlaştığını iddia edenler var. Bunun yanısıra pek çok dudak dolgunlaştıran kozmetiklerde mevcut. Yazımızın devamın da dudak dolgunlaştırma hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz.

SUR PLUS DUDAK DOLGUNLAŞTIRICI KULLANANLAR

Yakınlarımızdaki arkadaşlarımızın özellikle sur plus dudak dolgunlaştırıcı kullanarak ta dudaklarının olduğundan daha dolgun göründüğünü söylüyorlar. Bunu da deneyebilirsiniz.

sur plus dudak dolgunlaştırıcı kullanan kadınlar kulübü

Dudaklar kadının dişiliğini öne çıkarır. Kadını çekici kılar. Özellikle dolgun dudaklar çok etkileyicidir.Her kadının hayalidir dolgun dudaklara sahip olmak.Kimi  bitkisel kürlerle,kozmetiklerle dudaklarınıı dolgunlaştırmaya çalışır,kimide botoks yada dolgu yaptırır. Hatta en iski bilindik dudak dolgunlaştırma  dudağa silikon yaptırma. Bitkilerle dudak dolgunlaştırmak kalıcı sonuç vermiyor. Botoks ve dolgular da 3-5 aylık bir süre sonra etkisini kaybediyor. Son günlerde en popüler dudak dolgunlaştırma işlemi kozmetiklerle yapılıyor.

Bu kozmetiklerden biri de Acvit dudak dolgunlaştırıcı serum.Acvit dudak serumu kullanıp dudağının dolgunlaşıtığını iddia edenler var .Ürünü kullananlar dudaklarının hacim kazandığını ve irileştiğini söylüyor.Aynı zamanda acvit dudakların daha yumuşak ve nemli görünmesine yardımcı olurmuş.Acvit dudak serumu dudağı hem onarıyor hemde dolgunlaştırarak daha çekici kılıyormuş.

Acvit kullanan ünlülerden biride esra ceyda kardeşler.Dudaklarının güzellik  sırrrı Akvit dudak serumuymuş.İddia aodurki Acvit kullanım sonrası  etkisini en kısa sürede gösteriyormuş.28 gün boyunca kullanılması tavsiye ediliyor. Yapılan klinik çalışmalar Acvitin herhangi bir zararının olmadığını gözlemlemiş. Hiç bir cerrahi mühalaeye kalmadan sizde Acvit dudak serumu ile çarpıcı, göz alıcı dolgun dudaklara kavuşabilirsiniz.Dudakları doğal yollardan dolgun göstemek isteyenler Acvit dudak serumu tam size göre. Silikonun yapaylığından çok uzakta, doğal bir görüntüye sahip olabilirsiniz.. Acvit dudak serumu hakkında ki konuyu incelediniz. Acvit dudak serumu ile ilgili deneyimlerinizi ,bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz.