X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adet Geciktirici hap kullananların bilmesi gerekenleri yazıyoruz.

Adet geciktirici hap isimleri hap kullananların bilmesi gerekenler. Güvenli adet geciktirici ilaçlar ilaç isimleri, adet geciktiricilerin yan etkisi etkileri ve zararı var mı ? Adet geciktirici ilaç kullananlar hangisini tavsiye ediyorsunuz hangilerini kullanmalıyım ? Adet gecikmesine ihtiyacınız var ise lütfen bu yazımızı okuyunuz.

Güvenli adet geciktirici ilaçlar ilaç isimleri, adet geciktiricilerin yan etkisi etkileri ve zararı var mı ?

Özellikle kadınlarımızın tam da yaz döneminde gidecekleri bir tatil durumu, düğün ya da buna benzer durumlarda adetlerini erteleme ihtiyaçları doğuyor. Bir dönem ben de tatilde adet olmamak için bu ismini vereceğim ilaçtan faydalanmıştım. Her hangi bir yan etki gözlemlemedim ama siz gözlemleyebilirsiniz. Tavsiye niteliğinde olup kullanıp kullanmamak tamamen size bağlıdır. Doktorunuza danışmadan almayın kullanmayın

Adet geciktirici kullanan kadınlar kulübü hamilemiyim kullanıcılarının dikkatine !

Çok kısa süreli kullanılacağından dolayı kişilerde ve kadınlarda çok büyük şikayetlerle bulgulara rastlanılmamıştır. Sitemize yazan sevgili kadınlarımızın da bu hususta bizlere gönderdiği maillerden ve konularımıza yaptıkları yorumlardan sıkıntı yaşamadıklarını anlıyoruz. Buradan sizler için vereceğimiz ilaç ismini doktorunuza danışmadan asla kullanmayın sorumluluk alamıyoruz. Hiç bir ilacı hatta bir ağrı kesiciyi bile doktor tavsiyesi olmadan sağdan soldan duyumlar ile " bana iyi gelir bende kullanayım " diyerek asla ama asla kullanmayınız. İlaç tavsiyesi değildir.

Adet geciktirici ilaçlarla adeti erteleme

Haberi Okumak için Tıklayın

Adet geciktirici ilaçların ;

Sinirlilik hali stres,

Bağ ağrısı,

Vücutta su tutması gibi yan etkileri olabilir sevgili hanımlar. Bu tür sıkıntılar yaşadığınızda mutlak suretle doktorunuza danışın yada kendi başınıza bu hapı aldı iseniz kullanmayı bırakın. Genelde bu hapın kullanımı bırakıldıktan 2-3 gün için de adet olunur. PRIMOLUT-N  isimli adet geciktirici ilacı kullanan bir kadın olarak sizlere tavsiye edebilirim. Yinede siz ilaç alımında kesinlikle doktorunuza danışın.

Adet Gecikmesi Nedenleri adeti geciktiren sebepler bunlardır

Haberi Okumak için Tıklayın

Bu ilaçlar hakkında yaşadığınızı ve nasıl kullandığınızı anlatarak diğer kadınlara yardımcı olabilirsiniz ? Peki siz bu ilacı ne zaman, kaç gün kullandınız ? Sizde yan etkileri oldu mu ?

Hamile Miyim ? Kadınlar Kulübü