X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adet Sancısı Nasıl Geçirilir ? Bitkisel Çözüm

ADET SANCISI AĞRISI NASIL GEÇER GEÇİRİLİR NE İYİ GELİR KADINLAR KULUBÜ HAMİLEMİYİM'de 

ADET SANCISI AĞRISI NASIL GEÇER GEÇİRİLİR NE İYİ GELİR KADINLAR KULUBÜ HAMİLEMİYİM'de 

Adet Ağrısı Sancısı Nasıl Olur ? Ne Zaman Başlar ?

Adet dönemi hakkında adet dönemi yazımızdan sizlere değerli bilgiler sunmuş ve adet hakkında bilmeniz gerekenlerin tamamını anlatmıştık. Regl olan her kadın artık çocuk için hazır anlamına gelmektedir. Adet sancısı ne zaman başlar tabiki adet olmanıza bir kaç gün kaladan itibaren sıkıntılar baş göstermeye başlayacaktır. Bu durum kadından kadına göre de değişiklik gösterebilir. Herkesin adet sancısının ağrı eşiği birbirini tutmayacaktır. Döllenemeyen yumurtaların ayda bir şekilde vücuttan atılması ile adet oluyor kadınlarımız.

Bu durumda da adet olurken özellikle hormonal değişiklikler ve kasılmalar ile birlikte vücutta bir takım ağrılar, psikolojik değişiklikler ve sıkıntılı bir süreç başlıyor. Sizler için araştırarak adetlerinizin sancılı geçmelerini bitkisel ve diğer yöntemler ile nasıl azaltabiliriz denenmiş anam babam usülleri dahil olmak üzere bir takım yöntemlerden bahsedeceğiz. Sizlerin de değerli katılımları ve yorumları ile yeni ve duyulmadık kullanılmasında sakınca olmayan yöntemler bulacağız.

ADET SANCISI AĞRISI NASIL GEÇER KADINLAR KULÜBÜ

Adet Ağrısı Sancısı Neden Fazla olur Çok ağrı çekenlerin sebebi nedir ?

Rahim duvarlarınızda bulunan kaslarınız sıkışmaya başlıyor tam da regl döneminde, işte bu rahimdeki sıkıntılı kasılmalar sırasında buraya kan akışını sağlayan damarlarda daralma kanda ve oksijen miktarında azalma olacağından dolayı ağrı hissediyorsunuz. Bu kasılmalarda prostoglandin isimli bir kimyasal da ortaya çıkar ki bu kimyasalın çokluğu ve azlığına göre ağrılardaki şiddetler artar ya da azalır. Yani halk arasında, çok sancılı adet oluyor isen yumurtaların çok kaliteliydi vs gibi yanılgılar var bunu da düzeltelim istiyoruz.

Adet ağrısına iyi gelen ilaç ilaçlar ve ağrı kesicileri çok fazla kullanmayın

Kadınlarımız malesef bu şiddetli ağrılı dönemlerinde adetlerinin ağrılarının ve yukarıda belirttiğimiz sancı ve acı eşiği yüksek vakalarda özellikle azaltmak adına ağrı kesicilere dayanıyorlar. Adet ağrısına iyi gelen ağrı kesici soruyorsunuz bunun için sizlere buradan marka veremiyoruz. Mümkün mertebe ağrı kesicileri kullanmamaya özen gösterin zira, ağrı kesiciler adeti geciktirir keser.

Adet Dönemi Kadınlar Külübü Bilgileri

Haberi Okumak için Tıklayın

Adet Ağrısına Sancılarına İyi gelen Bitki Çayları Tavsiye Edebiliriz

Adet sancısına hangi çay iyi gelir bitki çayları - Ağrılı sancılı adet dönemlerinizde sizlere her seferinde ağrıları tamamen geçirdiği kanıtlanan benim de kullandığım civanperçemi otundan çay demleyerek bir fincan sabah bir fincan akşam olmak üzere kullanmanızı önerebilirim. Emin olun sancılarınızı artık çekilebilir bir seviyeye getireceğinden emin olabilirsiniz.

Adet Sancısına Sıcak Su Torbası İyi Gelirmi ?

Yüzde yüz evet hanımlar, adet dönemlerinde alt karınlarınıza koyduğunuz teniniz ile temas ettirmeden uygulayacağınız sıcak su torbası kesin olarak iyi gelecektir. Yukarıda sizlere rahim kaslarının kasıldığını ve oksijen akışının azaldığını söylemiştim. Tamda bu noktada sıcak su uygulamak ağrılarınızı inanılmaz ölçüde azaltacaktır. Sıcak su torbası nereye koyulur diye soranlar oluyor tam da rahim üstüne göbek deliği ile ilgili bölgenin ortasına koymanız yeterli olacaktır. Sıcak su zorbası zararları da aklınıza gelebilir. Özellikle uygulanan bölümde tene değmemesine özen gösteriniz maksimum 40 derece su koyarsanız hiç bir zararı olmayacaktır bu uygulamanın.

Adet Regl döneminde ağrıyı azaltan iyi gelen yiyecekler süt iyi gelir mi ?

Kalsiyum açısından zengin olan besinlerin tamamını kullanmanız bu dönemlerdeki ağrılarınızın hafiflemesine yardımcı olacaktır. Özellikle zerdeçalın içindeki curcumin ve aktif bileşenler antienflamatuar özellik gestereceğinden dolayı ağrıyı kesecektir. Evet süt adet ağrısına iyi gelir ılık tüketeceksiniz.

Adet Sancısına Kesin Çözüm var mı ?

Yok kızlar yukarıda saydığımız bu yöntemlerin tamamını bir kadın olarak bende kullandım ve bunlardan kesinlikle şifa bularak ilgili dönemleri daha rahat geçirdim diyebilirim. Sizlerin de bildiği bitki çayları veya değişik yöntemleriniz olabilir. Bu yöntemleri tarifleri ile birlikte bu konumuzdan bana ulaştırabilir, adet sancısı ile canı acıyan kadınlarımıza kızlarımıza yardımcı olabilirsiniz. Her türlü sorularınızı da bana gönderebilirsiniz.

HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ