X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetim 5 gün gecikti test yaptım hamile değilim neden ?

Adetim 4-5 gün gecikti test yaptım hamile değilim neden acaba ? Belki testi yanlış yapıyorsunuz belki de bilmeniz gerekenlerin tamamını doğru bilmiyorsunuz sevgili hanımlar. Sizler için tüm bilmeniz gerekenleri sizler için bir araya getiriyoruz.

Adetim 5 gün gecikti test yaptım hamile değilim neden ?

Hamile olduğunuzu ya da olmadığınızı anlayabilmenin en birinci yolu adetlerinizin üzerinden geçmesi ve markası ne olur ise olsun gebelik testlerini doğru şekilde yapmanız diyebiliriz. Doğru şekilde yapılmamış bir gebelik testi ile kafanızda yer alan sorunlar ile sürekli olarak hamilemiyim diye düşünmeden kendinizi alamazsınız. Peki doğru hamilelik testi için yapmanız gerekenleri biliyor musunuz ?

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

EVDE YAPILAN GEBELİK TESTLERİ HER ZAMAN DOĞRU SONUÇ VERİR Mİ ?

Tabiki verir. Ama siz doğru yaptığınızda sonuç alabilirsiniz. Evde yapılan gebelik testlerinin nasıl yapılacağını anlattığımız yukarıdaki konumuz haricinde hemen aşağıda bulunan konumuzu incelemeniz sizin yararlarınıza olacaktır diye düşünüyoruz. 

Evde yapılan gebelik testi yanlış sonuç verirmi?

Haberi Okumak için Tıklayın

Sayfamıza rekor düzeyde her gün mutlaka aldığımız sorulardan biride adetim 5 gün gecikti test yaptım hamile değilim. Adetim 8 gün gecikti test yaptım hamileik yok nedeni nedir? Sevgilil hanımlar her adet gecikmesi gebelik emaresi taşımaz. Yani her adet gecikmesi gebelik değildir. Rahim kaynaklı bir sorun,kist,yara,ovülasyon bozukluğu stres,dengesiz beslenme,uyku düzeni yani kıaca yaşam kalitenz adet döngünüzü etkileyebilir.

1 haftalık gebelik belirtileri nelerdir beta hcg testi oranları burada

Haberi Okumak için Tıklayın

Tabi bunun yanında geç döllenme gibi durumlar hazır çubuk testlerde çıkmayabilir.5 günlük bir gecikme ve yaptığınız hazır test negatif.Eğer geç döllenme söz konusuysa test negatif gösterebilir.Bunun yanında çubuk testlerin tarihi geçmişse yada bozuksa hatalı sonuç verebilir. Bizim size tavsiyemiz gebelik şüphesinde adetinizde 3-4-5-6 .. günlük gecikmeler söz konusuysa mutlaka hcg testi yaptırın ve sonuca göre jinekoloğa görünün .HCG testinin yanılma payı yoktur gebeliğin varlığı veya yokluğu hakkında kesin bilgi verir. İnternet üzerinden bu konu hakkında yalan yanlış bilgilerle kafanızı bulandırmayın. Sağlıklı günler dileklerimizle

Beta HCG değerleri

Haberi Okumak için Tıklayın

HAMİLELİK TESTLERİNİ DOĞRU YAPIYORUM ADETİM GEÇTİ VE HAMİLE DEĞİLİM DİYOR İSENİZ ?

Hamilelik testlerini  doğru yaptığınız halde halen hamile değilsiniz gibi sonuçlar alıyor iseniz, yaptırdığınız kandan gebelik testi olan beta hcg de bunu işaret ediyor ise yani kesinlikle hamile değil iseniz adetlerinizde olmadık şekilde gecikmeler meydan geliyor ise mutlaka bir uzmana görünmenizin zamanı gelmiştir sevgili hanımlar.