X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetim düzensiz hamile olduğumu nasıl anlarım ?

Adetim düzensiz hamile olduğumu nasıl anlarım ?

Adetim düzensiz hamile olduğumu nasıl anlarım ?

Merhabalar ben Nilgün Erkuş, benim adetlerim inanılmaz düzensiz bir türlü hamile kalamıyorum tabi ki bunu kendi çabalarımla araştırarak ve yumurtlama günlerimi de tespit ederek yapayım diyorum sa da nafile malesef hamile kalamıyorum. Acaba adeti düzensiz olan bir kadın nasıl hamile kalabilir ? Bir de eğer hamile isem kalmışsam yani bunu nasıl anlayabilirim ? Siz bu hususta  Bunun için neler tavsiye ediyorsunuz ? Saygılar sunuyorum Nilgün.E.

adetim düzensiz hamilemiyim

Merhabalar Nilgün Erkuş,

Adet düzensizliği olan kadınların en büyük sıkıntılarından birisi hamile kalamama durumu. Her kadın gibi siz de soruyorzunuz adetim düzensiz hamile kalır mıyım hamilemiyim diye ? Bunun için size buradan uzun uzadıya birşeyler yazmaya gerek olmadığını düşünüyorum.  En başta yapacağınız şey Uzman bir hekime görünerek bu durumda adetlerinizin ve regl tarihinizin düzenlemesini sağlayacak ilaçlar almanız olacaktır. Lütfen kendi başınıza iş yapmayın ve hekime mutlaka görünün. Bu durumda emin olun hamilelik sürecinide böylece hızlandırmış olacaksınız. Onun haricinde adetleri düzensiz olan bir kadın bile aşağıda yer alan konuda yazan belirtileri kendinde hissedebilir. Aşağıdaki resimli linkten hamileliğinizi gösteren en büyük ve net işaretlere bakarak karar verin en azından konuyu okuduktan sonra belki test yapmaya ihtiyaç duyacaksınız.