X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Adetim Gecikti ama hamile değilim ne yapmalıyım ?

Adetim Gecikti Hamile Değilim Ne Yapmalıyım Hamilemiyim Kadınlar Kulubü'nde

Adetim Gecikti Hamile Değilim Ne Yapmalıyım Hamilemiyim Kadınlar Kulubü'nde

Adetim geciktiği halde test yaptırdım ve sonuçta hamile olmadığım ortaya çıktı ama benim adetim ömrü hayatımda ilk kez bir hafta kadar gecikti. Acaba bunun sebebi nedir ? Nedem hamile kalamıyorum hamile kalmak istiyorum

Adet gecikmesinin bir çok sebebi olabilir sevgili anne adayları. Hatta birazdan sizlere yazacağımız bilgilerden sonra, " ya bu da geciktirir mi " diyeceğinize emin olabilirsiniz. Ama genel kanı ile  biz kadınların adetlerindeki gecikmelerin psikolojik durumdan olduğunu söyleyebiliriz. Yaşanılan ilişki sonrasında kişilerin bilinçsiz ve bilgisiz olmasından dolayı her ilişkiyi hatta sürtünmeyi bile hamilelik ile bağdaştırıyorlar. Bu durumları sizle örneklerle ve sitemize gelen sorular ile cevaplandırmaya çalışacağız.

Kaç gündür adet olmadım hamilemiyim ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ADETİM GECİKTİ HAMİLE DEĞİLİM BAŞKA NEDEN ADETİM GECİKİR ?

Şehir bazında değişiklik yapan kadınlarımız ani hava değişikliklerinde havaların ani soğuması ya da ısınması ile regl tarihlerinde sarkmalar yaşayabilirler. Psikolojik Etkenler de var tabiki, ani sevinç ani üzüntü durumu, kötü bir haber almadan dolayı da adetlerinizin gecikeceğini unutmayın. Tabiki bunların üstüne bir de ilişkiye yakın bazı şeyler yaşandığında malesef bozulmamış ise bile artık psikolojiler bozuluyor ve hamilelik soruları kafalarda başlıyor dönmeye. Her adet gecikmesi hamilelik değildir bunu unutmayın.

https://www.hamilemiyim.org/soru-stres-adeti-geciktirir-mi/

ANTİBİYOTİK ADETİ GECİKTİRİR Mİ ? AĞRI KESİCİLER ADETİ GECİKTİRİR Mİ ?

En çok gelen sorulardan birisi de bu ikisi kızlar. Adet döngüsü ilişki yaşasın yaşamasın kadınlarımızın bu tür ilaçları kullanmaları neticesinde gecikmeye uğrayabilirler. Özellikle antibiyotik kullanılması adet döngülerinizi değiştirecek, adetlerinize yakın ağrı şikayetlerinden dolayı alacağınız ağrı kesici haplar da adetlerinizi geciktirecektir.

ÇİKOLATA KİSTİ MİYOMLAR KİST DURUMLARI DA ADETİ GECİKTİRİR

Bugüne kadar bir sıkıntı ve problem yaşamayan kadınlarımızın belki de rahimlerinde oluşan kistleri ve miyomları adetlerini geciktirmiştir. Bu tür bir durumda doktor kontrolu olmadan anlaşılacak bir belirti de yok arkadaşlarım bunlar da adetlerinizi geciktirebilecektir.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

 

HAMİLELİK BELİRTİLERİNİ HİSSETMEDEN GEBELİK TESTİNİ YAPMAYIN

Sizler için sitemizde hamileliği işaret eden en net belirtiler ile hamileliğinizi test etmeniz yönünde bir çok bilgiler sunmuştuk. Adet tarihinizin üzerinden geçmeden hamilelik testlerini yapmanız sizin net olarak sonuç almamanıza neden olacaktır. Bu belirtiler hangileriydi bende var mı acaba diyor iseniz lütfen aşağıdaki linkten bunu test edin.

Acaba Hamilemiyim Nasıl Anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

AŞAĞIDAKİ KONULAR DA DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aşağıda yer alan konular ile karşılaştı iseniz belki de bilgi eksikliğinden olayları yanlış biliyor ve ondan hamilemiyim diye soruyor olabilirsiniz inceleyin lütfen.

İç çamaşır varken hamile kalırmıyım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Eğer adetleriniz bir haftadan daha uzun bir süre gecikme olur ise bu durumla ilgili kesinlikle doktora gitmenizi ve doktorunuzla bu adet gecikmesi durumunu değerlendirmenizi önemle hatırlatıyorum. Adet gecikmesi yaşayan sevgili hanımlar bu konu başlığı altından yaşadıklarınızı ve adetinizin tekrar geri düzene girmesini nasıl sağladığınızı sorularınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlişkide zevk suyu geldi hamile kalırmıyım ?

Haberi Okumak için Tıklayın