X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Aşılama sonrası gebelik belirtileri ne zaman yapılır ?

AŞILAMA SONRASI GEBELİK BELİRTİLERİ NE ZAMAN BAŞLAR NELERDİR HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ

AŞILAMA SONRASI GEBELİK BELİRTİLERİ NE ZAMAN BAŞLAR NELERDİR HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ

Aşılama çocuk sahibi olamayan çiftlere uygulanan tedavi yöntemlerinden biridir.Gebe kalmayı kolaylaştırmak için etkili bir tedavi yöntemidir.Aşılama yaptıran bir çok bayan tarafından sayfamıza aşılama sonrası yaptıkları gebelik testleriyle ilgili sorular gelmektedir.Bu şorular;aşılamanın 8. günü test yaptım sonuç negatifmi,aşılamanın 12 . günü test yaptım sonuç negatif tekrar test yapmalıyım ?Bu sorulara açıklık getirmek için araştırma yaptık .Aşılama sonrası gebelik testi ne zaman yapılır tüm detaylar yazımıda.

AŞILAMA sonrası gebelik belirtileri kadınlar kulübü

Günümüzün sorunlarından biridir kısırlık.Bir çok çift istemelerine rağmen çocuk sahibi olamamaktadır.Bunun sonucu hekime başvurdukları zaman,çift olarak değerlendirilmeye alınır ve buna göre kısırlık tedavisinin ilk aşaması aşılama uygulanır.Aşılamada bayanın yumurtaları uyarıldıktan sonra belli bir olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapılır.Ve birlilenen zamanda erkekten alınmış yıkanıp ayıklanmış sağlıklı spermler  katater yardımyla enjekte edilmektedir.İşlem ağrısız bir uygulama olup yarım saat sürmektedir.Bundan sonrası yapılması gereken  stresten,uykusuzluktan vücudu yoran ağır işlerden kaçınmalısınız.Aşılama yaptım gebe kalma olasılığım ne zaman ? Aşılama nın başarısı başta kadının yaşı olmak üzere gebe kalamama süresi, tüplerin açıklığı, ve spermlerin sayı, kalitesi, yapısı ve hareketliliğine bağlıdır. Ortalama gebelik oranı %9- 10 civarındadır.Aşılama tedavisi 3-4 defa yapılır ve sonuç alınmazsa tüp bebek tedavisine başlanır.

Acaba Hamilemiyim Nasıl Anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Aşılama da gebelik belirtileri,değişik renkte akıntılar,gögüslerde ağrı hassasiyet ve uçlarda şişme,kasıklarda adet olacakmış hissi,uykusuzluk,dudaklarda kurumanın başlaması,alt karında şişlik ve kabızlık.Bu belirtiler psikolojikte olabileceği için en garanti gebelik belirleme,size tavsiye edilen tarihte test yapmanız..

Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Aşılama sonrası gebelik testi ne zaman yapılmalı yapılılr ?

Aşılama sonrası bir miktar kasık ağrısı ve kramp normal olarak görülebilir. Görülen kanama ve lekelenme de sizi korkutmasın. Bu beklenen komplikasyonları yaşarken  gebe değilim diye asla olumsuz düşünmeyin.Diğer hastalarla kendinizi kıyaslamayın.Aşılama  dan 2 hafta sonra gebelik testi yapabilirsiniz.Tavsiye edilen tarih dışında kesinlikle test yapmayın.İlaç kaynaklı test pozitif olabilir ve buda sizde büyük bir hayal kırıklığı yaratabilir..

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın