X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Beyaz Akıntı Sebepleri Gebelik Belirtisi ilişkisi

Beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi kadınlar kulübü ? Beyaz akıntı neden olur beyaz akıntı yaşıyorum bu hamileliğin belirtisi olabilir mi ? Akıntım var hamile miyim renksiz kokusuz akıntı neyin habercisi bilmek isteyeceğiniz her şeyi bu konumuzdan anlatıyoruz.

Beyaz akıntı hamilelik belirtisi mi kadınlar kulübü ? 

Vajinal akıntım var hamilemiyim ?

Her gün sayfamıza bu ve buna benzer sorular almaktayız. Vajinal akıntı kadınlar hamile olsun veya olmasın sürekli gerçekleşen normal bir olaydır. Tabi bu noktada vajinal akıntının rengi kıvamı da önemli bir detaydır. Normal görülen vajinal akıntı renksiz ve kokusuz olmaktadır. Bir hastalığa işaret eden vajinal akıntı yeşil, sarı ve kokulu olandır. Bir de iki adet döneminin ortasın da görülen vajinal akıntı vardır. Bu akındı şeffaf ve yumurta akı kıvamında dır. Yumurtlama ile ilgili detaylı bilgiler için linki ziyaret ediniz.

Adet öncesi ve sonrasında kahverengi akıntı kasık ağrısı nedenleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Adet Döneminden Yumurtlamaya Kadar Neler Oluyor ?

Gelelim gebelikte vajinal akıntıya. Sevgili hanımlar öncelikle belirtelimki gebeliğin ilk bulgusu adet gecikmesidir. Yani vajinal akıntım var kesin hamileyim demeyin. Vajinal akıntılar her dönem olabilmektedir . Bu nedenle akıntıdan yola çıkıpta gebeliğin teşhisi yapılmaz. Gebeliğin teşhisi için varsa gecikmeniz test yapın. Gebelik döneminde örülen vajinal akıntılar yoğun olmakla birlikte koyu kıvamlıdır. Bazı gebeler bulutumsu akıntısı olduğunu belirtirler.

Vajinal Koku Yaşayanlar Vajinamdan kötü kokulu akıntı geliyor nedeni nedir? Nasıl Geçer ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Vajinal akıntının aşırı olması vajinada kaşıntıya neden olabilir. Süt çürüğü gibi akıntınız varsa , akıntınız kokuyorsa sarı ve yeşil renkte ise yüksek olasılıkla enfeksiyonunuz var demektir. Bu septomlara idrarda yanma , vajinal bölgede kaşıntı ve kızarıklık eşlik edebilir. Böyle bir durum da yapmanız gereken hemen bir kadın doğum uzmanına görünmek olmalıdır.

Hamilelikte Akıntı İle İlgili Merak Edilenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebeliğin ilk dönemlerinde vajinal akıntı olması normaldir. Fakat bazen tıbbi bir koşulun sonucu da olabilir. Enfeksiyona bağlı vajinal akıntınız varsa iç çamaşırınızı yüksek ısıda yıkayıp ütüleyin. Pamuklu iç çamaşır giyin. Ped kullanıyorsanız sık sık değiştirin. Aslın da günlük ped kullanımına karşıyım kesinlikle sağlıklı değiller. Bunun yerine hidroflli bez kullanabilirsiniz. Ayrıca bol yoğurt tüketin. Yoğurt çok iyi bir probiyotiktir . Vajinal mantara iyi gelmektedir. Bunların yanı sıra idrar yolu enfeksiyonun dan kaynaklı akıntınız yanmanız var ise kızılcık suyu tüketin.

Hamilemiyim Kahverengi akıntılarım var test yaptırdım çıkmadı

Haberi Okumak için Tıklayın

Adetiniz de gecikme varsa , vajinal akıntınız da artış söz konusu ise hemen bir gebelik testi yapın. Daha önce belirttiğimiz gibi tek bir septom dan yola çıkıpta gebelikle ilgili teşhis yapmak doğru değildir. Bir çok septomu yaşıyor olabilseniz dahi bu psikolojikte olabilir. Bu nedenle defaatle belirtiyoruz ancak ve ancak gebelik testi yaparak , usg incelemesin den geçerek hamile olup olmadığınızı öğrenebilirsiniz. Evet sevgili okurlar gebelikte görülen vajinal akıntı ile ilgili makalemizi incelediniz. Konuya dair soru ve yorumlarınızı bizlerle bu başlık altın dan paylaşabilirsiniz. Şayet aşırı vajinal akıntınız olduğunu düşünüyorsanız en kısa zaman da bir hekime görününüz.

Geçmeyen kahverengi akıntı hamilelik belirtisi mi ?

Haberi Okumak için Tıklayın