X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Düşük sonrası adet olamama adet olamıyorum kızlar

Düşük sonrası adet olamama düşük sonrası adet olamıyorum Neden olur. Hanife isimli kullanıcımız soruyor

Düşük sonrası adet olamama düşük sonrası adet olamıyorum Neden olur.

Merhaba ben düşük yaptım Ocak ayında fakat doktor çok kanaman olacak demesine ramen hiç kamam olmadı diyebilirim sadece çok z kanamayla 2 parça düşürdüm sonrasındaki adetlerim de çok azaldı ama gününde oluyor yani ne düşükte nede sonrasında çok kanamam olmadı sonrasındaki kanamalarım ilk gün kahverengi akıntı 2 gün çok hafıf sulu gibi kanama ama pet değişecek kadar değil çok az 3 gün yine kahverengi bir leke bitiyor ben şimdi yaz Doğum kontrol hapi kullanmayı düşünüyorum düzene soksun diye her sey normalmi acaba ben hiç düşük yapmadım daha önce Doğum kontrol hapı kullanmam doğru olurmu ?

Acaba Düşük mü yapıyorum ? Nasıl Anlarım

Haberi Okumak için Tıklayın

Düşük Sonrası Adet Olamama adet olamıyorum 

Düşük yaptıktan sonra baya oldu ve ben halen adet olabilmiş değilim şimdi hangi tarihi baz almam gerekiyor. Korona muhabbetinden doktora da soramadım bana yardımcı olur musunuz ? Aramızda düşük yapanlar ve  düşük yaşayanlar bu durumla karşılaştılar mı daha önceden ne yaptınız acaba kızlar ?

Düşükten Sonra adet görmeden hamile kalınır mı ?

Kafamdaki en deli sorunun da bu olduğunu belirtmek istiyorum psikolojim acayip bozuldu kızlar. Düşük yaptım ve adet olamadığım için haftada bi kaç kez birlikteliğim oluyor düşük yaptım diye pek korunduk diyemem. Acaba hamile kalmış ta olabilir miyim adetim ondan gecikmiş olabilir mi bana bilgi verir misiniz ne yapmam gerekiyor acaba ?

DÜŞÜKTEN SONRA HAMİLE KALANLAR diye bi konu okumuştum melekler mekanı sitesinde iyice kafam bulandı ve korkmaya başladım bana yardımcı olur musunuz ?

Belirttiğim gibi ben doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum önerir misiniz. Ne yapmam gerekiyor bana bu konuda yardımcı olabilirseniz gerçekten sevineceğim. Hastanelerin durumu ortada zaten doktoru arayamıyorum arasam da yoğunluktan çıkmıyorlar. Kendi başıma bir şeyleri yapıp, yanlış ta yapmak istemiyorum. Teşekkür ediyorum.

Düşükte gelen parçalar nasıl olur ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilemiyim.Org Uzmanının Cevabı

Selamlar, Düşükten sonra adet olamama durumunuz normaldir hemen aşağıda linkini verdiğimiz konudan bununla ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz. Bu durum gayet normal. Yani kesinlikle kendinize bir korunma yöntemi seçin. Mutlaka seçin belirttiğiniz sitedede incele iseniz yazıyor hamile kalma ihtimaliniz tabiki yüksek lütfen dikkat edin. Korunma yöntemini seçerek mutlaka önlemini alın hamile kalabilirsiniz.