X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Ella hap kullanan kadınlar lütfen dikkat

Ella Ertesi Gün Hapı Kullananlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Sitesinde.. Tüm merak edilenleri sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

Ella Ertesi Gün Hapı Kullananlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Sitesinde.. Tüm merak edilenleri sizler için bir araya getirmeye çalıştık.

Korunmasız her ilişki için bir çok bayanın başvurduğu gebeliği engellemeye yarayan bir ilaçtır ella.Norlevo tablet yerine üretilen ella  acil bir doğum kontrol ilacıdır.Korunmasız bir birliktelik sonrası kullanıldığı zaman hamileliği önlemektedir.Ella ertesi gün hapı ile ilgili sürekli sorular aldığımızdan bu ilaçla ilgili detaylı bir makale hazırladık.Ella ertesi gün hapı ile ilgili tüm merak edilenleri bu yazıda bulabilirsiniz..

Bize sürekli gelen sorulardan biride partnerimle ilişkiye girdim bu esnada prezervatif vardı ve yırtıldı .Daha sonra ella ilaç aldım  hamile kalırmıyım ? Doğum kontrol hapımı almayı unuttum sonrası ella yuttum hamile kalırmıyım ? Ellayı ilişkiden 4 gün sonra yuttum hamile kalırmıyım ? Evet öncelikle şunu belirtelim ki ella tablet her durumda etkin değildir.Korunmasız cinsel ilişkiden 5 gün sonrasına kadar ella kullanan  100 kadından yaklaşık 2 tanesi hamile kalabilir.Yani ellayı bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanmanız uygun değildir.

ertesi gün hapı kullanan kadınlar kulübü

ELLA ERTESİ GÜN HAPI KULLANDIM HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ

%100 koruma sağlamaz..Bu yüzden eğer bir  cinsel birliktelik yaşıyacaksanız mutlaka size uygun bir doğum kontrol yöntemi tercih etmelisiniz.Ayrıca ellayı kesinlikle hekim tavsiyesi dışında kullanmayın.Şayet rahimde bir sorun varsa bu ilaç tetikleyebilir.Ella kullanmaya mecbur kaldıysanız şayet  en kısa zamanda kullanmanız gerektiğini unutmayın.5 gün geçmeden ağzı yoluyla ella  alınabilir.Ellayı aldıktan sonra 3 saat içinde kusma olursa mutlaka hekim tavsiyesi olursa tekrar alın.Ve ilaç kullanmanıza rağmen gebe kaldıysanız mutlaka hekime görünün..

ERTESİ GÜN HAPI KULLANDIM KANAMAM BAŞLADI NORMAL Mİ ?

Ertesi gün hapı kullandım kanamam var parçalı şekilde devam ediyor kaç gün sürer diyenler lütfen dikkat ediniz. Bu hapı acil durumlarda kullanacaksınız. Kesinlikle yüzde yüz koruyacak diye bir şey söz konusu değil ELLA KULLANDIM HAMİLE KALDIM diyenlerin sayılarının hiç te az olmadığını yüzde elli oranında koruma sağladığını sözlere belirtmek istiyorum. Şüpeli ilişkinin ardından 72 saat içinde bu hapı kullanmanız gerekiyor. Ertesi gün hapı markası önemli değil tamamen alayının yaptığı iş aynı sizin istenilmeyen gebeliğinizi önlemek olduğu için marka da veremiyoruz sizlere. Hepsinin aynı olduğunu bilin yeter.

Ertesi Gün hapı Kesin Çözüm mü Kesin korurmu gebeliği engeller mi ? : En fazla merak edilen durum bu ve malesef yüzde yüz koruma sağlamıyor bilginiz olsun.

Özetle ;Biz kesinlikle ilacı hekim kontrolü ve tavsiyesi olmadan kullanmanızı önermiyoruz. Makale bilgilendirme amaçlıdır. Ella  ilişkiden sonra ne kadar erken kullanılırsa, gebeliği önleme ihtimali o kadar yüksek olur.Yalnız koruması %100 değildir.Bu ilaç  sadece yumurtanın döllenmesini engelleyerek, gebeliğe engel olur.Ve bilinmelidir ki ella var olan gebeliği sonlandırmaz. Ellayı aldıktan sonra beklenen mensinizde gecikme olursa test yapın ve sonuca göre mutlaka hekime görünün..

Ertesi gün hapı gebeliği önler mi ?

Haberi Okumak için Tıklayın

ERTESİ GÜN HAPI KULLANAN Kadınlar Kulübü Hamilemiyim sitesi misafirleri aklınıza takılan her türlü soruyu sorunu bizlere yazabilirsiniz. Bir kullanıcımızın kahverengi akıntı yaşadığı hususununda da " Evet bunları yaşamanız normaldir " diyerek konumuzu bitiriyoruz. Sevgiler kızlar.