X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gebelik testi ne zaman yapılır ?

Gebelik testi ne zaman silik çıkar belli olur yapılır kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Gebelik testi ne zaman silik çıkar belli olur yapılır kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Kadınlarımızın hemen hemen hepsinin merak ettiği ve genelde yanlış yaptığı hamilelik testlerinde nelere dikkat etmeli hususunda bu aydınlatıcı yazımızın son derece önemli olduğunu düşünüyoruz. Şimdi sizlere hamilelik testlerinin en erken ne zaman yapılacağı, kandan yapılanlarda nelere dikkat edilmesi gerektiği hususunu, hatta ne zaman belli olacağı ile ilgili yanlış kanıları düzelteceğimiz yazımızı paylaşıyouz.  Bunları soru cevap şeklinde yazmanın daha akılcı ve anlaşılır olacağını düşünüyoruz.

Gebelik testi ne zaman yapılır

Gebelik testlerini çok erken yapmanın hiç bir anlamı olmayacağının altını çizerek başlıyoruz arkadaşlarım. Adet belirtileri yaşayan kadınlarımız genelde bu belirtileri hamilelik belirtileri ile karıştırmaktalar. Sizlere Adetin belirtilerini yazdığımız konumuzda tüm detaylarını anlatmıştık incelemeniz yararınıza olacaktır. Peki testi tam olarak ne zaman yapmamız gerekiyor. Eğer normal eczanelerden alınan testler ile test yapacak iseniz adetlerinizin üzerinden 2-3 gün geçmesini bekleyerek bu testi yapmanız gerekiyor. Ne erken ne geç bu zaman aralığına uymanız gerekiyor.

gebelik testi ne zaman yapılmalı

Gebelik Testi ne zaman silik çıkar ne zaman yanlış sonuç verir ?

En fazla gelen sorulardan birisi bu kızlar, ne zaman silik çıkar sorusunun cevapı tabiki iki şekilde olacaktır. birincisi çok erken yapar iseniz silik çıkar ikincisi ise yanlış yaparsanız silik çıkacaktır. Sabah idrarınız ile yapacaksınız ve maksimum on dakika bekleyeceksiniz. Daha fazla bekleyip aldığınız sonuçların tamamı yanlış çıkacaktır.

Gebelik Testi Ne Zaman kullanılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim

Gebelik testini yapacağınız zaman muhtemel bir ilişkinizin olması ve sizlerin de hamilelikten şüphelenmeniz gerekiyor. Bu durum yok ise Daha önceden sizlere sunduğumuz sürtünmeli bir birliktelik yaşamış iseniz bu testi yapmanıza gerek yok tabiki bu birlikteliğin de aşamaları nasıl yapıldığı önemli Sürtünme ile hamilelik konumuzu incelemeniz yararınıza olacaktır.

Gebelik testi nasıl yapılır ? Nasıl Kullanılır Belli olur anlaşılır Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Gebelik testini yapmadan önce bilmeniz gerekenleri de sizlere yazalım kızlar. Bu testi yapacağınız şartların oluşmasından sonra muhtemel adet tarihinizi de bi kaç gün geçmiş ise sabah uykudan uyandığınız andan itibaren ilk idrarınız ile bu testi yapacaksınız. Yukarıda da belirttiğimiz üzere bu testi yaparken geçen süreye dikkat ediyorsunuz. 10 dakika dan sonra beklediğiniz sonuçlar sizi yanıltacaktır. Bu sürenin daha sonrasında örneğin yarım saat bi iki saat sonra test aklınıza geldi ve gittiniz baktınız silik çizgi çıktı anaaaam hamileiyim diye düşünüyorsunuz ya yanlış. :) Hamile değilsiniz aslında kızlar. Bu süreye mümkün mertebe dikkat edeceksiniz

SORU: Evde Gebelik Testi Nasıl Yapılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelik testelerini yukarıda vermiş olduğumuz kriterlere göre yaptı iseniz ve silik çizgi çıktı ise aşağıdaki konuyu hemen okumalısınız.

 

Gebelik testleri silik çıkarsa ne yapmalı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelik testleri ile ilgili sıkıntılarınız sorularınız olabilir. Bizlere bu konumuzdan ne sormak istediğinizi anlaşılır ve yayınlanabilir bir şekilde gönderin inceleyelim, hemen sizlere dönüş sağlayalım. Evet sorusu olan ?