X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gebelikte ciğer yenir mi ? Gebelikte ciğer ve sakatat kullanımı hakkında bilmeniz gerekenler

Hamilelikte ciğer yenir mi ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Ciğere dokunmak bebeğimizde iz yapar mı ? Ciğerin bebeğe zararı olur mu ? Hamilelikte kadınlarımızın canının çektiği hatta aş erdikleri ciğer yemek ile ilgili yararlı bilgiler hurafeler doğru bilinen yanlışları yazdık.

Hamilelikte ciğer yenir mi ? Ciğere dokunmak bebeğimizde iz yapar mı ? Ciğerin bebeğe zararı olur mu ?

Özellikle annelerimizden yada çevremizden duyduğumuz bir hurafede şudur. " Hamileyken ciğere dokunma bebeğinde iz yapar " Bu iz kimi zaman göbekte zeytin şeklinde bir leke olduğu gibi vücudun başka bir yerinde de lekelenme şeklinde kendini gösterebilir.

Evet hamiş anneler, annelerimizden yada çevremizden duyduğumuz bu cümlenin tamamen hurafe olduğunu söylemek istiyorum. Hamilelik sürecince her yemekten kararınca tüketmek bizler için en iyisi olacaktır. Gelişen anatomimiz, bebeklerimize gerekli gıdaları vermek için çokça, organik ve çeşitli yiyeceklere ihtiyaç duyar.

Hamilelikte Ciğeri az tüketin Sakatattan olabildiğince uzak durun

Hamilelik sürenizce canınız ciğer çekiyor ise çok aşırıya kaçmadan ve ciğerin içindeki yağları da çıkartarak ( en azından minimuma indirin ) tüketmek en mantıklısı olacaktır. Özellikle eklediğimiz bu resimden sonra canınız ciğer çekiyorsa bir dürüm yiyebilirsiniz hiç birş eycik olmaz ama dediğimiz üzere lütfen içindeki kuyruk yağlarını çıkartın. Zaten pişerken ciğere bulaştığından dolayı o lezzeti alacaksınız.

HAMİLEMİYİM