X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hacamat ile hamile kalanlar kalınır mı bu mümkün mü ?

Hacamat ile hamile kalanlar kalınır mı bu mümkün mü ? Hacamat ile hamile kalmak mümkün mü hamile kalma için neler yapılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Hacamat ile hamile kalanlar kalınır mı bu mümkün mü ? Hacamat ile hamile kalmak mümkün mü hamile kalma için neler yapılmalı kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Her türlü denemeye rağmen, bir türlü çocuk sahibi olamayan bayanlar şansını başka yollarla aramaya çalışıyor. Son günlerde internet ortamında karın çekmeyle hamile kalma,bel çekmeyle hamile kalma,bele bardak atıp hamile kalanlar gibi tagları görmek mümkün.Peki bele bardak atmayla hamile kalmanın bilimsel bir açıklaması varmı detaylar konumuzda.

İSLAMDA HACAMAT GÜNLERİ FAYDALARI NELERDİR ?

Öncelikle bele bardak attırma(hacamat) hakkında bilgiler verelim. Hacamat Peygamber efendimizin sünneti olduğu için çok yaygındır. Peygam Efendimizin hacamatla ilgili hadislerinde hacamata verdiği önemi görebilirsiniz. Sefer ediniz şifa bulunuz, oruç tutunuz şifa bulunuz, hacamat olunuz şifa bulunuz.

hacamat ile hamile kalanlar

70 Derde deva olduğu söylenen hacamatın peygamberimiz tarafından tavsiye dilmesi koşulsuz bir şifa kaynağıdır. Günümüzde  bazı şehirlerde hacamat klinikleri açılmış uzman hekimler tarafından uygulamalar yapılmıştır.Peki hacamat nasıl yapılır. Hacamat, deri altındaki birikmiş, damarda dolaşmayan, vücuda zararlı kanın  neşterle derinin çizilerek üstüne de bardak atılarak bölgenin havasız kalmasını sağlayıp kirli kanı almaktır. Hacamat tedavisi bir nevi cerrahi müdahaledir. Kime ve nasıl yapılacağı tüm tedavi metodlarında olduğu gibi doktor tarafından belirlenmelidir. Uygulamayı, doktorun yada doktor kontrolünde sağlık personellerinin yapması gereklidir. Hacamat ,mevsim olarak ilkbahar ve sonbahar da yapılır..

Karın çektirme ile hamile kalmak mümkünmü ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Çocuk sahibi olamayan bayanların bele bardak attırması ve sonucunda gebe kalması tesadüf değildir. Genelde mens döneminde yapılan bu işlemin uzman eller tarafından uygulanması gerekiyor.Tıbben bele bardak attırıp hamile kalma olayının bir geçerliliği olmasada bu işlemi yapan kadınların bir çoğunun gebe kaldığı görülmüştür.

Hacamatı yapan hekimler tarafından  hacamatın 70 derde deva olduğu söyleniyor. Kanserden,cilt hastalıklarına kısırlıktan,ruhsal hastalıklara kadar devası vardır. Eğer nedeni olmayan bir kısırlıksa probleminiz hacamat yapan kliniklere başvurarak bu uygulamayı deniyebilirsiniz. Kesinlikle bir ev hanımı tarafından evde bu uygulama yapılmamalıdır.

HACAMAT İLE HAMİLE KALMA HAMİLE KALANLARA BİLGİLER

Hacmatın İslamımızdaki yerini Hz. Peygamber efendimizin anlattıklarını söylediklerini sizlere yazdık kızlar. Peki bu durum bilimsel olarak nasıl açıklanıyor. Hacamat ile hamile kalma mümkün mü sizlere bununlada ilgili bir kaç şey yazmak istiyorum. Hacamat yaptırmadın kadın üzerinde inanılmaz etkisi vardır arkadaşlarım. Hacamat yaptıran kadınların östrojen ve progesteron hormonlarının dengelendiği bundan dolayı da doğurganlık oranlarının arttığı kesin olarak kanıtlanmıştır. Ayrıca hamile olanlar hacamat yaptırabilir mi diye soruyorsunuz tabiki yaptırabilirsiniz. Bir kaç seans hacamat ile hamilelikleriniz daha rahat geçecek hamileliğinizi doğum ile taçlandırdıktan sora yaptıracağınız hacamat ile sütlerinizin artmasını sağlayacaksınız.

Sizler bunu yaptırmayı düşünüyor iseniz ya da yaptırdı iseniz lütfen bizimle iletişime geçerek, konulamızdan yararlandığınız faydaları yazınız. Ayrıca sorusu olanlar da bizlere bu konumuz üzerinden ulaşabilirler.

HACAMAT İLE HAMİLE KALMAK HACAMAT İLE HAMİLE KALANLAR Kadınlar Kulübü Hamilemiyim