X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilelikte Acı yenilebilir mi ?

Hamilelikte acı yemek kadınlar kulübü hamilemiyim'de Hamilelikte acı şeyler yemek kadınlar kulübü - Hamilelikte acı yemek karın ağrısı yapar mı düşüğe neden olur mu gebelikte acı yeme isteği bebeğin kızmı erkekmi olduğunu gösterir mi acı şeyleri yemek gerçekten ishal yapar mı ?

Hamilelikte acı şeyler yemek normal mi ? Bunların bir zararı var mı ?

Hamilelik sürecince, karnımızdaki bebeği büyütmek adına anatomimiz bizlerden olmadık şeyler ister kızlar. Acı ekşi tatlı tuzlu... ama her şeyi ister. Bugün sizlere acı hususunda bir şeyler söylemek istiyorum. Tabiki hamilelikte acı ile ilgili bilgileri istiyoruz ki soru cevap şeklinde yapalım ki netlik kazansın.

Sarımsaklı kırmızı biber turşusu

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelikte Acı Yemek kızmı erkek mi ? 

Hamilelik süresinde canın çok fazla şekilde aş erer gibi acı çekmesinin bebeğin cinsiyetinin erkekmi kızmı olacağı ile ilgili uzaktan yakından alakası bulunmamaktadır.Zaten bilimsel olarak ta bir hükmü yoktur.

Hamilelikte acı yemek karın ağrısı yaparmı İshal Yapar mı ?

Tabiki yapabilir. Özellikle mevsiminde olmayan turşusu kurulmuş içinde sirke ya da limon tuzu ile güzelleştirilmiş kütür kütür yenen acıların bağırsakları bozduğu yönünde çok fazla şikayet bulunmaktadır. Çok fazla tüketmeseniz bile ishal durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Söz konusu sirke her kese iyi gelmeyecektir bilginiz olsun. Bir kez denediğinizde size dokunuyor ise lütfen tüketmeyiniz.

Hamilelikte acı yemek bebeği etkiler mi ?

Hamilelik küsesine tüketilen taze yeşil acı bibir ya da her türlü turşunun bebeğinize hiç bir şekilde zararı yoktur. Acı tüketilmesi ile reflünüzü azdırabilir, mide yanmalarından şikayet edebilirsiniz Aam bebeğe zararı söz konusu değildir.

Hamilelikte acı yemek düşüğe neden olur mu ?

Soru cevap şeklinde gidiyoruz. Bunun da uzaktan yakından düşük ile bir alakası bulunmamaktadır. Hamilelikte acı yemek düşüğe neden olmaz.

Yağlı kırmızı biber turşusu

Haberi Okumak için Tıklayın

Çok aşırıya kaçmamak suretiyle acı şeyleri tüketebilirsiniz ama mümkün mertebe mevsiminde olan yeşilini tercih ediniz. Hamilelik sürecindeki karın boşluğunun büyümesinden dolayı hazımsızlık ve hemeroid ( basur ) durumu da göz önüne alındığında istenilmeyen sebepler doğurabilir. İlla turşu olarak acı tüketmeniz gerekiyor ise bilindik markalar haricinde kendiniz evlerinizde yaptığınız ya da annelerimizin yaptığı turşuları tüketmeliyiz. Hamilelikte, hijyeninden emin olmadığınız ürünleri tüketmeniz gününüzü zehir edebilir.

Belirttiğimiz üzere çok aşırıya kaçmadan acı şeyler tüketmenizde hiç bir sakınca bulunmamaktadır. 

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM