X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilelikte başın sol tarafında ağrı

Hamilelikte ve gebelikte baş ağrısı başın sol ve sağ tarafında ağrı neden olur ? Gebelikte başım çok ağrıyor bu baş ağrısı hayatımı olumsuz yonde etkiliyor diyen anne adaylarına, baş ağrılarını sebepleri ve bu baş ağrılarını dindirecek yöntemleri yazdık.

Hamilelikte ve gebelikte baş ağrısı başın sol ve sağ tarafında ağrı neden olur ?

Sitemize info@hamilemiyim.org adresine gelerek ulaşan bir misafirimiz ve takipçimizin yazdığı soruyu buraya açmayı uygun görüyoruz. Sorusunda aynen şunları bize iletmiş. " Selamlar ben eda nazoğlu, hamileliğimin şu aralar 3. ayını yaşamaktayım ve bir haftadan beridir benim başımın sol tarafında şiddetli bir ağrı oluyor ve bu ağrı ister istemez gözüme de etki ediyor acaba sizlerden rica etsem bu ağrı neden olur bana bilgi vermeniz mümkün mü teşekkür ediyorum Eda Nazlıcan"

Hamilelikte boğaz ağrısı boğaz enfeksiyonu hakkında bilgiler

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelikte baş ağrısına ne iyi gelir ?

Selamlar Eda Nazlıcan, Hamilelik sürecinde baş ağrısı ve buna benzer bir çok ağrı hamileliğe bağlı olarak tetikleme yaparak kendisini gösterir. Bu tür bir durumda sizlere buradan net olarak şu şekilde yada şundan dolayı başınız ağrıyor diyemeyiz. Genelde hamilelik sürecinde baş ağrınızı şu şekilde hafifletmeniz mümkün görünüyor lütfen bunları test ederek bakınız olur mu ?

Sol yanımda neden ağrı var

Haberi Okumak için Tıklayın

1-Açık havada her gün en az yarım saat düzenli ve tempolu olarak yürümek,

2-Fırsat bulduğunuz zamanlarda özellikle hamileliğin ilk üç ayında mutlak suretle gezerek dinlenmeye özen gösterin,

3- Stresin her türlüsünden olabildiğinizce uzak durun ve uzaklaşın,

4- Uzun süre bilgisayara bakmak, televizyon izlemek ve her türlü uzun süreli aktivitelerden uzak durmak size yararlı olacaktır,

5- Baş ağrısını hafifletmek için kafanızın arka tarafına buz uygulaması yapmanız yararlı olacaktır.

Özellikle hamileliğin 20. haftasından sonra çok şiddetli olan ve geçmeyen baş ağrıları için mutlak suretle doktorunuzla temasa geçmeniz gerekiyor. Bu ve benzeri bir durumda Nöroloji doktoruna görünmeniz isabetli olacaktır. Geçmiş olsun.

Başınıza gelecek olan her türlü ağrı için doğal şekilde kurtulma yolları vardır. bunları google üzerinden aradığınızda önünüze mutlak suretle çıkacak bitkisel tedavi ve kürler var. Tabiki kullanıp kullanmamak tamamen sizlere bağlı fakat, mutlak suretle şiddeti artarak devam eden her türlü kas ağrısı baş ağrısı  her hangi bir yerde meydana gelen ağrıları, kendi kendinizi kontrol ederek ve dinleyerek tedavi için bilinmedik ilaçların asla kullanılmaması gerekiyor. Bilimin üstünde bir şey yok kızlar. Bilinmedik ilaçları, hele hele arkadaş, eş dost tavsiyesi ile ağrı kesiciler bile olsa kullanmamaya özen gösteriniz.