X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

İlginç düşük yapma yöntemleri

Düşüğü hızlandırmak için ne yapmalıyım kadınlar kulübü - Evde Nasıl düşük yapabilirim düşük yapabileceğiniz ilginç yöntemler  ( Bu yöntemlerin hiç birisinin yapılmasını tavsiye etmiyoruz )

Evde Nasıl düşük yapabilirim düşük yapabileceğiniz ilginç yöntemler  ( Bu yöntemlerin hiç birisinin yapılmasını tavsiye etmiyoruz )

Hamile Kadınlar Kulübü sayfamıza her gün ilginç sorular almaktayız. Bize yöneltilen soruların çoğunluğunu korunmasız birliktelik sonrası oluşan istenmeyen gebelikler . Bu istenmeyen gebelikleri geleneksel, kulaktan dolma bilgilerle sonlandırma araştırmasına giren hatta eyleme geçiren kadınlar ,olumsuz durumlarla karşılaşabiliyor .

Bize gelen ilginç sorulardan  birine değinicez. Erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdim, hamile olduğumu anladım . Bir yerden duydumki vajinaya sabun sokularak düşük yapılıyor .Sabunla düşük yapmak mümkünmü ? Yazımızın devamın da  sabunla düşük yapmak mümkünmü ve ilginç düşük yapma yöntemlerini bulabilirsiniz.

İstenmeyen Gebelik Kürtaj Kullanıcı Yorumları

Haberi Okumak için Tıklayın

İstenmeyen gebelikler genellikle cinsel deneyimi ve bilgisi olmayan gençler de görülüyor .  Bunlar öğrencikesimi olmakla beraber , nişanlı çiftlerde olabiliyor . Gerek aile, gerekse toplumsal baskı ve korkusu yüzün den istenmeyen gebeliğin duyulmaması için bir çok yönteme başvuruluyor . Her biri ürkütücü ve ciddi sağlık sorunlarına yol açan hatta ölüme götüren bu yöntemler gerçekten dudak uçuklatıcı cinsten . Vereceğimiz bilgilerin kesinlikle evde denenmemesi konusun da sizleri uyarıyoruz.

Son günlerde internet üzerinde düşük yaptıran ilaçlar ve bu ilaçları temin eden siteler tek tek kapatılıyor. Nedeni bu ilaçların ciddi anlamda sağlık sorununa yol açması . İstenmeyen gebeliğe maruz kalan kadın ,kız bu defa duyduğu ,gördüğü her yöntemi deniyerek kendi çabası ile evde düşük yapmaya çalışıyor . Bu düşük yapma teknikleri bilimsel olmayıp ölümle sonuçlanabiliyor . Peki nedir , bu ilginç düşük yapma teknikleri ?

Soğan kabuğu düşük yaparmı ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Yapılan araştırmalar gösteriyorki  ister eğitimli ,ister eğitimsiz bir çok kişi istenmeyen gebeliği kendi yöntemiyle sonlandırmaya çalışyor. Nedeni ise kürtaj işlemin de isminin sisteme kayıt olması ve ilerde bu durumun ayyuka çıkması . Bu korku ile hareket edenler olmadık düşük yapma yöntemlerine yelteniyor . En sık uygulanan düşük yöntemleri,yüksekten atlama,ağır cisimler kaldırma,kilim sirkeleme,vajinaya sabun sokma,vajinaya şiş sokma,vajinaya kibrit çöpü sokma..

Düşüğü hızlandırmak için ne yapmalıyım 

Düşüğün hızlı şekilde olabilmesi için yapılacak bir yöntem biliyor musunuz ? Hekime görünmeden başka bir işlem yaparak karnınızdakinden kurtulmak istiyor olabilirsiniz ama lütfen saçma şeyler yaparak kendi hayatınızı da tehlike altına almayınız.

Bu yukarda saydığımız yöntemlerin en tehlikeli olanları vajinaya çöp,şiş,sabun sokma.. Kişinin bu işlemlerde rahmi mikrop kapabilir,rahim parçalanabilir ve durmayan kan ile ölüm sonuçlanabilir. Özellikle sabunla düşük yapmaya çalışanlar var . Bu işlemi  kattiyen yapmayın . Sabunun içeriğindeki kimyasallar kana karışabilir . Ve bu eylem hayatınızı sonlandırabilir. Bu saydığımız hiç bir uygulama bilimsel değil . Tehlikeli olan bu  yöntemleri uygulamayın.İstenmeyen gebelik için mutlak surette yapacağınız tek ve doğru adım hekime görünmek olucaktır.  İstenmeyen gebeliği kürtaj işlemi ile sağlıklı bir şekilde sonlandırabilirsiniz.