X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Kolay hamile kalma yolları yöntemleri tekniklerini yazdık kızlar

Kolay hamile kalma yöntemleri, kolay hamile kalma yolu kürleri teknikleri kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Kolay hamile kalma yöntemleri, kolay hamile kalma yolu kürleri teknikleri kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Adetten sonra hangi gün ve günlerde hamile kalınır ?

Merhabalar sevgili anne adayları. Herkes gibi sizinda kafanızı kurcalayan bir soru bu. Aslında tespitinin basit olduğunu söylemekte fayda var arkadaşlarım. Yediğimiz ve tükettiğimiz gıdalardan, havadaki değişikliklerden, yada psikolojik olarak hamile kalamama durumlarını çok fazla taktığımızdan dolayı hamile kalmamız biraz güçleşiyor.

En Uygun Hamile Kalma Zamanı Dönemi nedir ?

Aslında bizlerin planlı ve programlı bir şekilde bilmesi gereken en önemli hususun yumurtlama gününü bilmenin olduğunun altını çizmek gerekiyor diye düşünüyoruz. Sizler hamile kalacağınız günü biliyor olmalısınız en azından tahmin edebilmelisiniz. Tabi ki bunun için öncelikle yumurtlama günlerinizi bilmeniz gerekiyor. Bunun için piyasada tükürük testinden yapılan testlerinde olduğunu bilmeniz gerekiyor. Tabi ki şaşırmadan tam anlamı ile bileyim çocuk istiyorum diyorsanız testlerden yararlanmanızı öneriyoruz.

Peki adetten kaç gün sonra hamile kalabilirim ?

Hangi günler hamile kalmak için uygun ?

Diyelim ki siz 1 ocak'ta adet oldunuz bu adetinizin eğer ilk günü ise ve siz 28 30 günde bir düzenli şekilde adet oluyorsanız sevgili arkadaşlarım. ilk gün dahil olmak üzere 14 gün ileri tarihe gitmeniz ve onu takip eden 5 günü ( o gün dahıl ) boş geçirmemeniz gün aşırı birliktelik yaşamanız önerilir.

Biliyoruz ve sizleri anlıyoruz kızlar artık hamile kalmak gerçekten güçleşti. Hamile kalmak istiyorum ama olmuyor kadınlar kulübü hamilemiyim'de sizleri bekliyor arkadaşlarım.

Kolay Hamile Kalmak İçin Yöntemler Teknikler Şunlardır :

  • Adet tarihini kesinlikle bir kenara not edeceksin.
  • Yumurtlama yani ovülasyon gününü mutlak suretle bileceksin.
  • Yumurtlamandan önce ve sonrası iki üç günü boş geçirmeyeceksin.
  • Kilonu kontrol altına alacaksın yürüyeceksin.
  • Dengeli şekilde beslenip özellikle baylık tüketeceksin.
  • Spor olmaz ise olmaz en azından günde bir saat yürülüş yapacaksın.
  • Folik asidin eksik ise doktor tavsiyesi ile destek alacaksın.
  • Alkolu sık tüketiyor isen en azından bir süre bebek olana kadar ara vereceksin.

Kolay Hamile Kalma Pozisyonları Yöntemleri burada

Burada yazdıklarımızın haricin de deneyebileceğiniz bazı etkinliği kanıtlanmış bizim de hamilemiyim.org olarak sizlere önereceğimiz bir çok yöntem var bazılarını sizler için yazmak istiyorum arkadaşlarım. Mutlaka deneyiniz. Eğer hamile kalamıyor iseniz birinci kürümüz

HAMİLE KALMAK İÇİN KÜRLER İNCİR KÜRÜ

Bu yukarıda yazdığımız kürün içinde zeytinyağı ve bildiğimiz kurutulmuş incir var arkadaşlarım nasıl yapılacağı nasıl kullanılacağına dair yararlı bilgileri sizlerle paylaştık dilerseniz inceleyerek kolay şekilde hamile kalma yönteminden birincisini artık bilecek ve uyguladığınızda sonuç alacaksınız deneyin tavsiyemizdir.

Yumurtlamanızın arttırılması da başka bir şekilde hamile kalmanızı son derece hızlandırabilecek bir yöntemdir. Yumurta arttıran besinler ve yöntemlerden sizlere neler kullanmanız gerektiğini daha önceden yazmıştık mutlak suretle bunu da inceleyiniz. Eğer hamile kalmak istiyorsanız tüm yöntemleri zaten tek tek sizlere yazıyoruz. Üstelik bizlere sorularınızı da gönderebilirsiniz arkadaşlarım. Sor usor bölümünden yazabilir, açılmış konulara da yorumlarınızla sorularınızı gönderebilirsiniz.

YUMURTLAMAYI ARTTIRAN BESİNLER BUNLARDIR

Bu yukarıdaki kürü kullanacaksınız mutlaka ama peki ya siz yumurtlama ovülasyon hesaplama tarihinizin ne olduğunu biliyor musunuz ? Tamamdır sıkıntı yapmayın sizler için bu hesaplamanın nasıl net şekilde yapılacağına dair bilgiler vermiştik hemen aşağıdaki bağlantıdan ulaşarak yumurtlama günlerinizi tespit ederek. Kolay Hamile kalabilirsiniz.

OVÜLASYON YUMURTLAMA DÖNEMİM NEDİR ? BURADA

Buraya kadar yazdıklarımızın tamamını biliyor ve her türlü şeyi denediğiniz halde hamile kalamıyorum diyenlerden iseniz belki de aşağıdaki yazımız tam da aradığınız cevapları sizlere verebilecek niteliktedir. Bu yazıyı okumanızı da şiddetle tavsiye ediyoruz sizlere.

NEDEN HAMİLE KALAMIYORUM İŞTE CEVABI 

BİR TÜRLÜ HAMİLE KALAMIYORUM İŞTE SORUNUN BU 

Sorularınızı anlaşılır şekilde net olarak bizlere iletebilirseniz yazdıklarımızdan ya  da bağımsız olarak soru şeklinde gönderir iseniz sizlere doğru bilgiler vererek yönlendirme yapabiliriz. Umuyoruz ve diliyoruz ki, isteyen her kadınımız en kısa sürede Anne olsun. Sağlıklı günler dileriz. Ayrıda bu konu ile alakalı benzer bir kaç konumuz var onları da incelemek isteyebilirsiniz sizler için linklerini aşağıya bırakıyorum.

Hangi günler hamile kalınır her dönem gebe kalmak mümkünmü ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Diğer bir konumuzu da sizlere vereyim dediğim gibi tüm sorularınız için uzmanlarımız sizleri bekliyor olacak. gebeliğin ilk işaretleri konusunu incelemek isteyebilirsiniz.  Sevgiler kızlar.

Hamile kalmak için en uygun günler hangileri ?

Haberi Okumak için Tıklayın

HANGİ GÜNLER HAMİLE KALINIR HAMİLEMİYİM KADINLAR KULÜBÜ