X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Norlevo nedir ne için kullanılır ne işe yarar

Norlevo nedir ne için kullanılır ne işe yarar ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Norlevo nedir ne için kullanılır ne işe yarar ? Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de

Değerli kullanıcılarımız ve sevgili misafirlerimiz bu hap tam olarak istenilmeyen bir gebeliğin önüne geçmek üzere tasarlanmış bir ilaç olup gebeliği önleyici yöntem olarak tüm dünyada kullanılan bir ilaçtır. birliktelikten sonra maksimum 72 saatlik süreyi aşmayarak bu ilacı yani başak bir deyişle üç tam gün geçmeden kullanmanız durumunda hamile kalmanızın önüne geçecektir. İlacın prospektüsüne baktığımızda üretici firmanın bu ilacın 12. saate kadar kullanılması hususuna dikkat çektikleri görünmektedir. Yani sizler istenilmeyen bir gebeliğin önüne geçmek için 12. saatte kullanacaksınız. ( yani oniki saat içinde en etkili şekilde etki eder anlamında )

Norlevo hamileliği yüzde yüz engeller mi gebelikten korur mu ?

Bu hususu incelediğimizde bu ilaç ya da muadili ilaçların tamamında da yazar yüzde yüz hiç bir ilaç sizi gebelikten korumasa da yüzde elli ve biraz daha üstü başarıya sahip olduğundan dolayı güvenle kullanabilirsiniz. Tek başınıza alınması tavsiye edilmese de ülkemizde ve bebek istemeyen annelerde yapılan araştırmada reçetesiz olarak satılan bu ilacın sürekli olarak kullanıldığı görülmektedir.

Daha önce bu ilacı kullananların Norlevo kullanıcı yorumları başlıklı eklediğimiz yazıdan da nasıl kullanıldığı ile ilgili net bilgiler ve kullanıcı, kullananların yorumlarına aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

Norlevo Ertesi gün hapı kullananların merak ettikleri sorular

Haberi Okumak için Tıklayın

Yine bunun haricinde muadil olarak alacağınız tüm ilaçlar üç aşağı beş yukarı aynı etkiye sahiptir. Norlevo ilacını aç ya da tok karnına alabilirsiniz net olarak aç ya da tok belirtilmediğinden dolayı biraz önce inceledim probpektüsünü daha ayrıntılı bilgiyi eczaneye danışabilirsiniz. Emziren annelerin kullanması gerekiyor ise önce bebeği emzirip daha sonra norlevo kullanarak 8 saat bebeğinizi emzirmemeniz gerekiyormuş yazan aynen bu arada bebek emzirirken hamile kalır mıyım diye sorular geliyor cevabı da nettir yüzde yüz evet hamile kalabilirsiniz. İlacın tüm ayrıntılarını buradan bulabilirsiniz

Norlevo kullanmak istiyorsanız ve aklınızda soru işaretleri var ise bizlere bu konumuz üzerinden ulaşabilirsiniz. Sorularınızı lütfen ayrıntılı şekilde ve açıklayıcı olarak yönlendirin sizlere en kısa sürede dönelim.

Norlevo nedir ne için kullanılır ne işe yarar kadınlar kulübü hamilemiyim