X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Polistik Over Olan Kadınlar Kuruluk Yaşıyorum

Handiiss isimli kullanıcımız soruyor

Polistik Over Olan Kadınlar Vajinal Kuruluk Yaşıyorum sizce sorunum ne benim ?

Merhabalar  ben polikistik over sendromu olan aynı zamanda aktif cinsel hayatı olan bir kadınım ama cinsel ilişkiye de sürekli kolayca giremiyorum. İlk seferi olmamasına rağmen her seferinde çok zor oluyor hatta hiç olmuyor çoğu zaman çünkü hem ıslanamıyorum Hem de acı çekmekten korkuyorum. Önce vajinismus olduğunu düşündüm çünkü çok kasılıyor ve acı duymaktan korkuyordum daha önce yaşamış olmama rağmen her seferinde aynı hissediyordum.

Ama buradaki vajinal kuruluk yazılarını okuduktan sonra aslında vajinal kuruluğum olduğu için gerçekten acı çekiyor ve bu yüzden isteksiz davranıyorum.ama isteksisliğim acı duyacağım için yoksa istiyorum tahrik de oluyorum. Polikistik över olduğu için doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım ama ondan önce de aynı problemi yaşadığım için ilaçtan olduğunu düşünmüyorum. Sizce benim sorunum psikolojik mı yoksa fiziksel bir sorundan mı kaynaklı?