X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Soğan kabuğu düşük yaparmı ?

SOĞAN KABUĞU DÜŞÜK YAPAR MI GEBE KADINLAR KULUBÜ'ne gelen bir soruyu sizler için araştırarak yazıyoruz. Lütfen dikkatle okuyunuz.

SOĞAN KABUĞU DÜŞÜK YAPAR MI GEBE KADINLAR KULUBÜ'ne gelen bir soruyu sizler için araştırarak yazıyoruz. Lütfen dikkatle okuyunuz.

Düşük  gebeliğin sonlanması  ile sonuçlanan bir durum dur. Bir çok makalemiz de düşük ile ilgili ayrıntılara değindik. Düşüğe neden olan bitkiler , düşük nasıl yapılır, düşük yaptıran ilaçlar gibi. Düşük olayı ile ilgili sayfamız da sayısız soru geldiği için , bu konu üzerin de tekrar duruyoruz.

Hamilemiyim. org sayfamıza  en sık yöneltilen sorular dan biride korunmasız birliktelik sonrası oluşan gebeliği sonlandırma. Bu sorular  genel de nişanlı çiftler den yada öğrencilerden , genç kızlar dan gelmektedir.Her makalemiz de belirttiğimiz gibi bu yazımızda da belirtiyoruz. İstenmeyen gebeliği sonlandırmak için mutlaka hekime görünün.Duyduğunuz , gördüğünüz her yöntemi uygulayarak hayatınızı, sağlığınızı riske atmayın.

Soğan suyu içmek düşüğe neden olurmu ?

Düşük olayı iki türde olur. Biri müdahaleli  yani ilaçla yada operasyonla gebeliği sonlandırmak , diğeri  spontan düşük yani kendiliğin den bebeğin düşmesi.Bunların yanısıra  bebeği  farklı yöntemlerle düşürmek var. En çok başvurulan yöntem  bitkilerle.. Bitkilerle gebeliği sonlandırmak kişilere daha kolay bir yol gibi görünse de uyguladıkları yöntemle ciddi sağlık sorunlarına davetiye çıkarabiliyorlar. Aşırı kanamdan kişiler hayatlarını riske atabiliyorlar.

İnternet ortamın da  evde düşük yapma ile ilgili sayısız konu bulabilirsiniz. Bu konuların çoğu yalan yanlışlarla doludur. Sizlerin bu durumunuzdan rant sağlamak adına çeşitli yöntemler  atılabiliyor. Bu yüzden her gördüğünüzü denemeyin.

Evde düşük yapma yöntemlerinin en bilndiği soğan kabuğu ve karanfille bebek düşürmek.Bu yöntemin zararı varmı yokmu bilmiyoruz. Bu yüzden kesinlikle bu yöntemi uygulamanızı tavsiye etmiyoruz. Soğan kabuğu ile düşük  şöyle yapılıyor.

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Kahverengi soğanların kabukları yıkanıyor ve kaynayan suya atılıyor buna 5 adet karanfil ekleniyor 10 dk haşlanıyor.Elde edilen su günde 2 defa içiliyor.İddia odur ki 1 hafta yada 15 gün için de düşük olayı gerçekleşiyor.Yukarda belirttiğimiz gibi bu yöntem sağlığınıza ciddi zararlar verebilir.Bilimsel bir dayanağı yok.Bu yüzden bu yöntemi  yineleyerek uygulamamanızı  vurguluyoruz.İstenmeyen gebelik için en doğru adın jinekoloktan yardım almak olucaktır.Evde düşük yapma yöntemi ile ilgili sorularınızı bize bu başlık altından yönlendirebilir, sorularınıza en kısa sürede yanıt alabilisiniz.

İlginç düşük yapma yöntemleri

Haberi Okumak için Tıklayın

Özellikle hamile kalmak isteyen ama bir türlü hamile kalamayan kadınlarımızın fazlalığını gerek sitemizden gerek ise çevremizde bu şikayetlerde bulunan kadınlardan biliyoruz. Dolayısı ile sizin düşük değil de bebeğim olsun ama benim çikolata kistim var polip var var da var diye şikayetleriniz var ise aşağıdaki konuyu mutlaka inceleyin.

SOĞAN KÜRÜ KULLANARAK HAMİLE KALABİLİRSİNİZ 

Soğan Suyu Kürü Kullananlar Faydaları Yapılışı Tüm Cevaplar Burada

Haberi Okumak için Tıklayın