X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

SORU : Yerleşme kanamasını nasıl anlarız ?

YERLEŞME KANAMASI NASIL OLUR KAÇ GÜN SÜRER VE ANLAŞILIR ?

YERLEŞME KANAMASI NASIL OLUR KAÇ GÜN SÜRER VE ANLAŞILIR ?

Hamilelik her bayanın hayali ve arzusudur..Hamile olmayı beklerken  mensin görülmesi bayanlar için hayal kırıklığıdır.Peki mens sandığınız kanama ya yerleşme kanamasıysa ? Anne olma hayali kuran kadınlar için her regl kanaması kendi içerisinde yerleşme kanaması şüphesini de taşır. Yaşanan kanamanın adet kanamasımı yoksa  yerleşme kanamasımı diye  bir merak uyanır.Sayfamıza yerleşme kanamasıyla alaklı her gün onlarca soru almaktayız. Bu merakı gidermek ve en sağlıklı bilgileri sizlere ulaştırmak için,yerleşme kanamasıyla ilgili küçük bir araştırma yaptık.Yerleşme kanamasıyla ilgili tüm detaylı bilgileri makalemizde bulabilir,bizlere bu konuda sorular yöneltebilirsiniz.

Yerleşme kanaması halk arasında farklı isimlerle tabir edilmektedir.Üstüne görme,üste görme diye..Bu kanama gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Her gebelikte görülmez. Anne olma hayali kuran kadınlar adet kanamasını kimi zaman yerleşme kanaması ile de karıştırmaktadırlar. Genellikle bu kanama mense yakın yada mens gecikmesiyle ortaya çıkan bir durumdur.

SORU: Hamilelikte Yerleşme kanaması nasıl olur nasıl anlaşılır

Haberi Okumak için Tıklayın

YERLEŞME KANAMASI MİKTARI SÜRESİ NE KADAR OLUR ?

Adet kanaması bildiğiniz üzere hanımlar yoğun olur. Ve en az 3 gün sürer. Yerleşme kanaması ise sınırlıdır lekelenme şeklinde olur.Yerleşme kanaması kaç gün sürer diye sorular da almaktayız.Yerleşme kanaması 2 gün sürdüğü gibi 15-20 gün sürebilir.Yerleşme kanaması ne renk olur diye bize yöneltilen sorunun cevabı ise ,genellikle bu kanamanın rengi açık pembe olur.Adet kanamasının rengi ise koyu kırmızı olur.Yerleşme kanaması genellikle ortalama olarak yumurtlamadan 9 gün sonra görülür. Yerleşme kanamasının kanamasının bazı belirtileri kadından kadına değişiklik gösterse de çoğu zaman aynıdır.

İmplantasyon Yerleşme Kanaması Adet Kanaması Gibimidir?

Haberi Okumak için Tıklayın

Özetle;Yerleşme kanaması ve mens kanaması hakkında ki farklılıkları  makalemizde anlattık.Her kanama yerleşme kanaması değildir. Uzun süren kanamalar ve lekelenmeler için mutlaka hekime görünmelidir.Düşük tehditi yada rahim kaynaklı bir sorun olabilir. İnternette bilgi kirliliği olduğundan bu tür konuları araştırıp kafanızı bulandırmayın. Adet gecikmesi ile gebelik kolay belirlenir.Ancak Adet  gecikmesi  olsa da, olmasa da belirtiler var olduğunda HCG testi  yaptırmak en sağlam sonuçları getirir. Dileyen her bayanın anne olması temennisiyle..

YERLEŞME KANAMASINI NASIL ANLARIZ KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM