X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Tarlusal nasıl kullanılır ne ilacıdır ve ne işe yarar hakkında merak edilenler

Tarlusal kullananlar hamile kalır mı kadınlar kulübü yorumları ile tarlusal nasıl kullanılır ? 

Tarlusal kullananlar hamile kalır mı kadınlar kulübü yorumları ile tarlusal nasıl kullanılır ? 

Tarlusal, var olmayan veya düzensiz menstrüel dönemler veya anormal uterin kanama gibi durumların tedavisinde kullanılır. Tarlusal, endometriyal hiperplazi (uterus kanserine yol açabilecek bir durum) riskini azaltmak için de kullanılır.Kısacası tarlusal bir adet söktürücüdür.

Adet Söktürücü Tarlusal Kullananlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Kadınlarda adet düzensizliği ortak bir sorundur. Adet düzensizliği gebe kalmak isteyenlerde probleme neden olabilir. Ayrıca bazı kadınlarda adet görmeme yada aşırı kanama görülebilir. Tarlusal bu rahatsızlıklara iyi gelmektedir. Tarlusal hekim önerisi olmadan kullanılmamalıdır. Ayrıca hekimin önerdiği şekilde düzenli kullanmakta fayda vardır. Tarlusal kullanımı sonrası düzensiz kanama veya lekelenmeler olabilir. Tarlusal kullanımı sonrası yaşadığınız septomları not alın ve hekiminize bildirin.

 

 

Gebelikte hamilelikte tarlusal kullanılır mı ? Lütfen dikkat 

Sitemize tarlusalla ilgili yoğun soruları yorumları almaktayız. Bu sorulardan biride tarlusalın gebelikten koruyup korumadığı dır. Sevgili hanımlar tarlusal gebelikten korumaz yada var olan bir gebeliği sonlandırmaz. Şayet gebelik düşünmüyorsanız etkili bir korunma yöntemi tercih edin. Şayet gebeyseniz kesinlikle tarlusal kullanmayın bu gebeliğiniz açısından çeşitli komplikasyonlara yol açabilir. Tarlusal nasıl kullanılır ?

Tarlusal kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Tarlusal kullananlarda yan etkileri nelerdir ?

Her ilacın yan etkisi olduğu gibi tarlusalda bir takım yan etkilere sahiptir. Tarlusal hapın yan etkiler şunlardır.

Lekelenme, adet döngüsünde değişimler,baş ağrısı,uyku düzeninde değişim, gögüslerde hassasiyet, kilo alma,görme ile ilgili problemler, kaşıntı, cildin sararması,uyuşma. Bu komplikasyonlara sahipseniz mutlaka ilacı reçete eden doktorunuza durumu bildirin.

Tarlusal hap düşük yaparmı ?Nasıl Kullanılır ? Bu soruyu sıklıkla alıyoruz ve kesinlikle gebelikte bu ilacın kullanılmamasını öneriyoruz. Gebeliği tarlusal sonlandırmaz ancak gelişimsel ve zihinsel problemlere yol açabilir. Şayet istenmeyen bir gebelik söz konusu ise mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünün. Diyabeti olanlar,sigara ve alkol içenler, tiroid problemi olanlar, böbrek yetmezliğine sahip olanlar, astım ve yüksek tansiyon hastalarıda tarlusal hapı hekim önerisi olmadan kullanmamalıdır.

Tarlusal killananlar kilo aldırır mı ? Nasıl Kullanılır ?

Kişiden kişiye göre değişse de çok fazla kilo alımı ile ilgili yorum geri dönüş ya da ilacın açıklayıcı etiketinde bir bulguya rastlanmamıştır.

Sevgili takipçilerimiz ; Daha önce tarlusal hap kullandınızmı ? Şayet kullandıysanız ne gibi etkileri gördünüz ? Tarlusal hap bittikten sonra ne zaman adet oldunuz ? Konuya dair soru ve deneyimlerinizi bizlerle bu başlık altından paylaşabilr, bir çok kişiye bilgilerinizle ışık olabilirsiniz. Sağlıklı günler diliyoruz..