X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Test yapmadan hamile olduğumu anlarmıyım?

Test yapmadan hamile olduğunu nasıl anlarsın nasıl anlaşılır hamile kadınlar kulübü sitesinde sizler için derleyerek doğru bilgiler ile sorularınızı cevaplandırmaya karar verdik lütfen inceleyiniz.

Test yapmadan hamile olduğunu nasıl anlarsın nasıl anlaşılır hamile kadınlar kulübü

Bu konu gebelik testi yapmadan hamilelik anlaşılırmı,en erken hamilelik belirtileri hakkında bilgiler vermektedir.Bir çok bayanın hayalidir anne olmak.Ve bu mutluluğu en çabuk şekilde sevdikleriyle paylaşmak.Biraz dan vereceğimiz bilgiler % 100 gebe olduğunuz anlamına gelmez ve unutmayınızki en erken gebelik belirtisi gebeliğin 4- 5 ci haftasında başlar.Paylaşacağımız gebelik belirtilerini psikolojik te yaşayabilirsiniz.Bu yüzden sizlere tavsiyemiz beklenen menste en az 3 günlük bir gecikme söz konusu olduğunda eczanelerde satılan plano testlerinden yada %100 net sonuç veren kanda gebelik testi (HCG) yaptırmanız.

Adetim 3 5 gün geçti belim ağrıyor hamilemiyim ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Gebelik Testi yapmadan hamile olduğunu nasıl anlarsın :

Acaba hamilemiyim,ağzımda pas tadı var,kasıklarımda batmalar var,akıntım süt çürüğü gibi,gögüslerimde damarlaşma var,belim ağrıyor hamilemiyim? Bu tür   cümleler gebe olmak isteyen kadınlar tarafından arama motorunda en çok arananlar. Bu sorulara hemen teker teker değinerek merakınızı gidermeye çalışalım.

  • Her ay düzenli mens oluyorsunuz ve mensiniz gecikti.Gebeliğin ilk belirtisi mens gecikmesidir. Regl gecikmesi olmadan hamilemiyim demeniz erken olacaktır sevgili hanımlar.
  • Çokmu yorgunsunuz?  Hamilelik sebebiyle gelişen hormon düzeylerinde artış,vücudunuzu aşırı yorgun hissettirir.
  • Nefes almakta zorlanma,hava açlığı Fetüsün her geçen gün daha fazla oksijene ihtiyacı olduğu anlamına gelir.Bebeğiniz sizin kanınızdaki oksijeni kullanmakta bu sebebten ötürü nefesiniz yetmiyormuş gibi gelebilir.
  • Baş dönmenizmi var  ?Kan şekeriniz,ya da tansiyonunuz düşmüş olabilir gebelik şüpesi mens gecikmesi varsa bu baş dönmesi için gebelik testi yapılmalı
  • Gögüslerde ağrı,hassasiyet mi var? Hamileliğinin ilk zamanlarında bu tür yakınmaların olması normaldir
  • Kasıklarınızda ağrımı batmamı var ? Bu olağan bir adet ağrısı olabileceği gibi  hamile olduğunuz  anlamınada gelebilir. Bunlara ek olarak bel ağrısı,pembe lekelenmeler,kahverengi lekelenmelerde gebelik belirtisi olabilir.Bu tür belirtiler var ise mensinizde gecikmiş ise mutlaka test yapmanızı öneriyoruz. Sizler için daha önceden hamileliğinizi yüzde yüz ortaya koyacak bazı içerikler oluşturmuştuk onları inceleyiniz.

Hamile Olduğunuzu Gösteren Tüm belirtileri yazdık

Sizlere zaman içinde sitemiz üzerinden tüm belirtileri tek tek yazdığımız bazı konularımızı liste halinde veriyoruz isterseniz inceleyibilirsiniz. Tamamı aslında değişikte olsa aynı yola çıkıyor hanımlar. Sorularınız olur ise lütfen konumuzun altından bizlere değerli yorumlarınız ile ulaşın, uzmanlarımız cevaplandırsın.

Yüzde Yüz Hamilelik Belirtileri Arayanlar

Haberi Okumak için Tıklayın

Acaba Hamilemiyim Nasıl Anlarım ?

Haberi Okumak için Tıklayın

İlişkiden hemen sonra adet oldum hamilemiyim ?

Haberi Okumak için Tıklayın