X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Üstüne görme ne zaman olur gerçekleşir

Üstüne görme ne zaman olur ve gerçekleşir kaç gün sürer kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Üstüne görme ne zaman olur ve gerçekleşir kaç gün sürer kadınlar kulübü hamilemiyim'de

hamilemiyim sayfamıza adet gören bir kadının hamile olup olmayacağı ve hamile iken adet görülüp görülmeyeceğine dair bir çok soru geliyor.İnternette yer alan yanlış bilgilerden dolayı bizler bu konuyu araştırdık. Hamilelikte adet olunurmu,hamile bir bayan adet olurmu ,üstüne görme nedir gibi soruların detayları yazımızda.

Hamilemiyim Tıkla Öğren

Üstüne görme ne zaman belli olur görülür ve anlaşılır ?

Bazı hamile bayanlar birkaç kere adet gördüklerini ifade ederler. Hamileyken adet görülmez ancak gebeyken kanama olabilir. Halk arasında üstüne görme olarak da adlandırılan bu durum aslında hemen hemen nadir görünen bir durumdur. Her vajinal kanamaya adet görme denilmez.  Hamileyken görülen vajinal kanamalar da adet değildir. Üstüne görme, adet kanaması değildir. Çoğunlukla, kanamanın miktarı ve rengi de normal adetden farklıdır. Üstüne görme kanaması normal adet kanamasından çok daha hafif ve daha düzensizdir.

Peki üstüne görme kanaması ne zaman başlar ve kaç gün sürer?

Bu kanama genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşir. Bu her zaman fark edilmeyebilir. İmplantasyon kanaması şeklinde lekelenmeleri anne adayı adet sanabilir, bu kanama embriyonun rahime yerleşmesine bağlıdır. hamilemiyim olarak önerimiz, hamilelik şüpheniz var ise, korunmasız ilişki sonrası, normal adet düzeninden farklı kanamalarda bir kadın doğum uzmanına başvurulmasıdır. Anne adayının üstüne görme diye bir şüphesi varsa, ve doktora gitme imkanı da yoksa, en azından idrar veya kanda gebelik testi yaptırması önerilmektedir.

üstüne görme kadınlar kulübü

Konuyu toparlarsak çeşitli nedenlerle kanamalar olabilir ancak bunlar adet değildir. Hatta gebe olmayan kişilerde kanamalar olabilir ancak bunlar adet değildir. Hatta gebe olmayan kişilerde de olan her kanama adet kanaması değildir. Sonuç olarak adet kanamasının görülmüş olması bir hamileliğin olmadığı yönünde çok açık bir bulgudur. Yukarda söylediğimiz gibi gebelik şüphesinde mutlaka test yapılmalı ve hekime görülmelidir.

Sonuç olarak üstüne görme yaşayan kadınların yorumları bizim için son derece önem arzediyor. Yani regl olmadan bir iki gün maksimum üç gün süren ve normal adet tanamasından daha açık renkte ve yerleşme kanamalarınız oldu ise, bizlerle bu durumu paylaşabilir misiniz ? Siz değerli kadınlarımızın yorumlarına son derece önem veriyoruz. Ayrıca hemen aşağıdaki konumuzdan da yararlanmanızı tavsiye ediyoruz.

Üstüne görme belirtileri ne zaman başlar ve kaç gün sürer?

Haberi Okumak için Tıklayın