X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Vücut çatlaklarına ne iyi gelir?

Vücut Çatlakları Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Karın Çatlakları Göbek çalatlarına iyi gelen kremler Çatlaklara iyi gelen kremler ev yapımı uygulamalar

Vücut Çatlakları Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Karın Çatlakları Göbek çalatlarına iyi gelen kremler Çatlaklara iyi gelen kremler ev yapımı uygulamalar

Kadınların en büyük kabuslarından biride vücutta oluşan çatlaklar. Kilo alıp verme,gebelik gibi durumların sonucu olarak ortaya çıkan çatlaklar için bir çok kozmetik ürün bulunsada maalesef %100 sonuç vermiyor. İnternette gördüğünüz tariflerin hemen hemen bir çoğuda işe yaramıyor. Biz  vücut çatlakları için küçük bir araştırma yaptık ve kesin sonuç elde edilmese bile vereceğimiz tariflerle çatlak oluşumunuzu en aza indirebilirsiniz. Vücut çatlaklarına iyi gelen bakım önerilerinin tüm detayları yazımızda.

Estetik kaygılara yol açan vücut çatlakları,ani kilo alıp verme,gebelik ve genetik faktörler gibi nedenlerin sonucudur. Tıbbi bir sorun yaratmasada bayanlar için estetik açıdan moral bozucudur. Cilt yüzeyinde soluk renkli,ince pembe yada beyaz çizgiler genelde karın,kalça,kol,bacak,gögüs gibi bölgelerde görülür. Cilt çatlaklarını tamamen yok etmek mümkün değildir.İnternetteki kozmetik tuzaklarna sakın ola düşmeyin. Vereceğimiz bir kaç tarif ve egzersizle sadece görünümünde  az belirgin olmasını sağlayabilirsiniz.

Evde selülit tedavisi

Haberi Okumak için Tıklayın

Öncelikle banyo sonrası mutlaka cildinizi bebek yağıyla nemlendirin. Bebek yağındaki E vitamini cildinizin esnekliğini artırarak besleyecektir. Ciltteki doku yırtılmalarını en aza indirecektir. Bir diğer önerim hint yağı. Bir çok cilt problemlerinin tedavisinde kullanılan hint yağı  cilt çatlaklarını onarıyor. Cilt çatlağınızın olduğu bölgeye 10 dakikalık bir masajla hint yağını uygulayın. Her gün düzenli yapmayı ihmal etmeyin. Zeytin yağı binbir derde deva zeytin yağı cilt çatlaklarını onarıyor ve cildin tüm pürüzlerini gideriyor. Ilık zeytin yağını çatlağın olduğu bölgeye uygulayın vücudunuzun yağı emmesi için yarım saat bekletin. Bunların yanında ;Cildinizin esnekliğini artırmak için düzenli egzersiz yapın.

" Çatlaklara İyi Gelen Kremler Yağlar Hangileridir ? "

Lierac çatlak kremi, kantaron, kanteron yağı kullanımı, lierac jel, dead and sea organik çatlak kremi, bebe yağı, pregnacare kremi, kakao yağı.

Bu kremlerden özellikle Lierac Jel Çatlak kremi kullanan bir kullanıcımızın gönderdiği resimde gerçekten de işe yaradığı ortaya çıkıyor kızlar. Bunu kullanıp kullanmamaya sizler karar vereceksiniz. Evde yapacağınız doğal yöntemler, bu çatlakların yok olmasına neden olmayacaktır. Bu iş için yapılmış özel kremlerin kullanılması gerekmektedir. Paraya kıymanız gerekiyor.

Lierac ,pregnacare krem kullananlar

Görüleceği üzere bu krem gerçekten özellikle doğum sonrası ya da kilo alıp vermeden sonra ortaya çıkan çatlakların yüzde 80 oranında ortadan kaldırılmasını sağlıyor. Sizlerin de kullandığı etkili bir krem var ise lütfen isimleri ile birlikte kullanım şeklini bizlere anlatın. Sorularınız da ayrıca var ise lütfen bizlere ulaşınız.