X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Yumurtlama Günü hergün ilişki doğru mu ?

Yumurtlama ovülasyon gününde her gün ilişkiye girmem doğru mu ? Yumurtlama gününden kaç gün önce ve kaç gün sonra bebek olabilmeki için birliktelik gerekiyor. Yumurtlama günümü nasıl bulurum neler yapabilirim gibi soruları sizler için cevaplandırıyoruz.

Yumurtlama ovülasyon gününde her gün ilişkiye girmem doğru mu ?

Selamlar Ben Özge Biricik, yumurtlama gününde ilişki ile bebeğime bir an önce kavuşmak isteyen bir anne adayıyım yaklaşık 9 aydır evliyiz ve artık eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz. Üç dört aydır korunmuyoruz deniyoruz ama bir türlü hamile kalamadım. Acaba bu ovülasyon gününü tespitinde yanlış ya da eksik bir şey mi yapıyorum bir de gün aşırı birliktelik gerekiyor mu yumurtlama gününde tşk ediyorum.

Yumurtlama gününde birliktelik sıklığı Hamilemiyim kadınlar kulübü cevabı

Sevgili kadınlar, aslında yumurtlama günü gebelik için en uygun zamandır. Daha önce sitemizden açmış olduğumuz, özellikle bebek özlemi çeken ve hemen hamilelik isteyen kadınlarımızın bu dönemlerini bilmeleri gerektiğinin önemle altını çizerek sizlere bilgiler sunuyoruz. Bu dönemlerde yapılan birlikteliklerde bebek isteyenlerin bebeklerine kavuşma süreci daha hızlı ve kesin olur.Tabiki öncelikle yumurtlama ovülasyon günlerinizin tespiti olması gerekiyor. Bu konu size yardımcı olacaktır.  bu arada sevgili Özge Biricik, yaptığınız testler doğrudur. Testin prospektüsünde zaten bu testin nasıl yapılacağı yazıyor. Aynen uygular iseniz hata olacağını düşünmüyoruz. 

Yumurtlama ovülasyon dönemi hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

Peki yumurtlama günü nasıl tespit edilip bulunuyor ?

Çok basit bir tanımla şunu söyleyebiliriz. Son adet gününden geriye doğru 14 gün sayacağız o gün ve onu takip eden 3-5 gün içinde mutlak suretle birliktelik tavsiye ediyoruz. Yani anlaşılacağı üzere yumurtlama günü her gün ilişki doğru bir yöntem olacaktır.

Yumurtlamanın Tesbiti ( Ovulasyon ) Yumurtlama gününü tespit eden testler

Haberi Okumak için Tıklayın

Adet döngüleri birbirini tutmayan kişilerin yumurtlama günü için net bir tarih belirlemesi biraz zor olacaktır. Dolayısı ile bunun için yumurtlama günü testleri satılıyor bundan kesinlikle faydalanmanızı tavsiye ediyoruz. bunun haricinde yumurtlama günlerinizde yumurtalarınızın olduğundan daha fazla olmasını ve gelişmesini istiyor iseniz aşağıdaki konularımız sizlere yardımcı olacaktır. Bu besinleri tüketerek yumurtlamalarınızı arttırabilirsiniz. 

Yumurtlama Tembelliği hakkında bilmeniz gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurta sayısı nasıl artırılır ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Yumurtlamayı arttırmak için kürler ve öneriler

Haberi Okumak için Tıklayın

Özellikle sitemize gelen soruların başını çeken bir husus var bu soruyla birlikte bunu da irdelemek ve sizlere doğru bilgi aktarmak adına onu da yazmak istiyoruz. Beslenme ve hareketsiz yaşamla birlikte kadınlarımızın hormonlu yiyecek tüketmesinden dolayı regl zamanlarında kaymalar meydana geliyor. Başka bir deyişle adeti düzensiz olan kadınlar yumurtlama günlerini daha zor tespit ediyorlar. Bunun için hazırladığımız içeriğimize göz atmak isteyebileceğinizi düşündük.

Adet düzensizliği ve yumurtlama günü hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın