X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Çikolata Kisti İçin Soğan Kürü Kullananlar

SOĞAN KÜRÜ KULLANANLAR Kadınlar Külübü Hamilemiyim. SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR Daha fazlası Hamilemiyim Kadınlar Kulübü'nde sizleri bekliyor.

SOĞAN KÜRÜ KULLANANLAR SOĞAN KÜRÜ İLE HAMİLE KALANLAR Daha fazlası Hamilemiyim Kadınlar Kulübü'nde sizleri bekliyor.

Çikolata kisti olan kadınlarımız, Doktorunuz sizlere bu kistinizin olduğunu söylediğinde eminim dünyanız başınıza yıkılacaktır. Yada yıkılmıştır. Ben sizlere naçizane, çevremde kullanıpta kesinlikle yararını gördükleri bir kürden bahsetmek istiyorum. Doktor İbrahim Saraçoğlu'nun Tv lerde boy gösterdiği zamanlarda anlattığı ve bence yararlı bir kür soğan suyu kürü.

Bu kürü kullanıp ta çok sayıda yarar gören arkadaşlarımızın olduğunu biliyorum. Peki bu kür nasıl yapılacak ?

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. ( Normal çeşme suyu ile kesinlikle yapmayınız ) Genelde sizlere su için hazır suyu kullanmanızı tavsiye etmek istiyorum evlerinizde eğer arıtma cihazı kullanıyor iseniz bunun suyu ile de bunu yapmanız mümkündür. Şimdi öncelikle Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan ( Başka türlü kırmızı soğan ya da mor soğan ile kesinlikle yapmayacaksınız bilginiz olsun ) sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. ( Sakın soğanı atıp kaynatmaya çalışmayın değerli kadınlarımız kaynamış olan suyun içine atacaksınız suyu kaynayana kadar beklemeniz gerekiyor ) Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Soğan Kürü Nasıl Hazırlanır Nelere Dikkat Edilmeli

Bu arada önemli bir notta vereyim sizlere. Bu kür için kırmızı veya mor soğan kesinlikle amaca ürün değildir. Yani bu tür soğanları kullanmayın. Uygulanacak olan soğan kürünün taze şekilde hazırlanması ve kesinlikle ılık olarak içilmesi gerekmektedir. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

Soğan Suyu Kürü Kullananlar Faydaları Yapılışı Tüm Cevaplar Burada

Haberi Okumak için Tıklayın

Soğan kürünün faydaları nelerdir?

Kadınlarımızın başına son derece bela olan çikolata kistinde ve miyomların oluşmasında inanılmaz etkili bir yöntem olduğunun altını çizmek istiyorum.Tedavi için kesinlikle denemelisiniz.

Polikistik over sendromu tedavisinde son derece faydalıdır kesinlikle kullananlar tavsiye etmektedir. Zaten doğal bir ürün mutlaka kullanınız.

Adetlerinizin düzenli olmasını istiyor iseniz,

Menopoza girdiyseniz ve bu duruma bağlı sıkıntılarınız arttı ise azaltmak içni,

Üreme yolu akıntılarınızda şiddetlenme ve akıntı söz konusu ise

Hiç bir sorun olmadığı halde gebe kalamıyor iseniz,

Soğan Kürü içinde yer alan Sulfosid nedeni ile antibiyotik olarak ta kullanılabilir, dolaşım sistemlerinizi tamemen onarır,

Hemen hasta oluyor iseniz Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri bulunmaktadır.

Sterslerinizin ve gerginliklerinizin azaltılması ve balgam gibi sıkıntılardan kurtulmak için,

Kullanmanız gerekiyor. Daha bir çok tıbbi olarak kanıtlanmış yararları olduğu halde biz doğum ile ilgili olanları yazdık. Ha bunlar hangileri bi tane yazın diyor iseniz örneğin, sinüzitiniz var ise kesinlikle ilerlemesini engellyecektir. Doğal antibiyotik olan soğan dan bu kür ile yararlanmanızı şiddetle hamilemiyim.org olarak tavsiye ediyoruz. Ben de Dönem dönem kullandım son derece yararlarını gördüm özellikle akıntı ve sinüslerin açılması durumu için yüzde yüz ideal diyebilirim. ( tabiki doğurganlık için sıkıntıları ortadan kaldırmasını da atlamak istemiyorum )

Soğan kürü nasıl hazırlanır ve kaç gün kullanmak gerekiyor / uygulanmalıdır?

Bir kere ayda bir kere yapacaksınız yani 15 gün kullanacaksınız ve 15 gün süre ile kesinlikle kullanmayacaksınız. Kullanımı ile ilgili olmaz ise olmazlardan birisi budur. bu süreyi ne eksik ne de fazla yapacaksınız. 15 gün boyunca kullanıp on beş gün duracaksınız bu kesindir arkadaşlarım.

Soğan Kürünü Günlük Kaç Bardak içeceğim ?

Tam öğlenleyin bunu hazırlayacaksınız daha doğrusu önceden hazırlıyor ve aç karnına bir tam bardak içeceksiniz. Ama ben dünden hazırladım üç gün önceden hazırladım gibi bir hataya düşmeyeceksiniz yapılışını sizlere anlattım kesinlikle taze yapıp ılıtıp öyle tüketeceksiniz. Tadı çok iyi diyemem ama alışacaksınız. Her daim tazesini hazırlayıp kullanacaksınız. Açık kahve olan dan kullanacaksınız. Dış kabukların kesinlikle kuru ve yeşillenmiş çimlenmemiş olanlarından seçeceğinizi de bir kez daha önemle hatırlatmak istiyorum sizlere. Yeşil, yeşillenmiş hiç bir soğandan bunu asla yapmayın. Son olarak ta aşağıdaki notu veriyorum sizlere

SOĞAN KÜRÜ KULLANANLARIN DİKKATİNE

Soğanların dışında mikroplar var ben biraz pimpirikliyim diyor iseniz kızlar sirkeli suya batırdıktan ve iki dakka bekledikten sonra da bu dediklerimi yapabilirsiniz sizlere dip not olarak vermek istiyorum. Bu kürü uygulayan arkadaşlarımızın konunun altından paylaşımlarını rica ediyoruz. Siz bu kürü kullandınız mı yararını gördünüz mü ? Lütfen bizlerle paylaşınız.