X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Gonal F Kullananlar kadınlara tavsiyeler burada

Gonal F Kullananlar kadınlara tavsiyeler burada Gonalf kullanıcı yorumları bilmeniz gereken her şey kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Gonal F Kullananlar kadınlara tavsiyeler burada Gonalf kullanıcı yorumları bilmeniz gereken her şey kadınlar kulübü hamilemiyim'de

Gebelik bölümümüzden sizlere yararlı bilgiler sunar iken evlat hasreti çeken hiç bir sorun olmadığı halde neden hamile kalamıyorum diyen bir çok annenin bizlere gönderdiği sorular cevaplar bölümünden siz değerli kullanıcılarımıza yeterince ve doğru bilgilerle uzmanlarımız dönüş sağlıyorlar.

Özellikle bebek isteyen ve bebeğim olsun istiyorum diyen annelerin en son çarelerinin aşılama olduğu ortada. Bunun için aşılamaya giden kişilerin ya da bebeği olmayan annelerin gonal f ilacını duymamış olma ihtimalleri yok en azından şimdi sizlere vereceğimiz bilgilerden sonra duyacaksınız. Bu tür ilaçları doktorlar veriyor kendi başınıza kesinlikle kullanmamanız gereken bir ilaç bunu baştan belirtelim kızlar.

gonal f kullananlar kadınlar kulübünde

Gonal F ilacı ne işe yarıyor nedir ne değildir ?

Hayatı boyunca yanlış beslenme şehir yaşantısının stresi doğku şekilde spor yapılamama varikosel gibi bunun yanında daha bir çok sayacağımız etkenlerden dolayı özellikle 18 yaşını geçmiş yani yetişkin sayılan erkeklerde hormon yetersizliklerinden dolayı sperm üretimi azalıyor ya da olmuyor. Bu gonal f ilacı bunun için kullanıloyor değerli anne adayları. Yani bu sıkıntının sebebi aslında erkeklerde ohan hormonları harekete geçirerek sizleri dölleyecek sperm üretmek. Amaç bu. Tabiki sıkıntı kimde ise yani kimin kullanacığını doktor size söyleyecektir genelde kadınlarımız tarafından kullanılıyor bunun altını çizmek istiyoruz.

Gonal -F İlacını Kadınlar da Kullanıyor işte tüm merak edilenler

Bu ilaç yine yetişkin kadınlarda yumurtalıkların uyarılması için verilebilir. Bu ilacın günümüzde üç şekilde mevcuttur 900 450 ve 300 ünite şeklinde kullanımda satılan şekli bulunmaktadır.

Gonal F Nasıl Kullanılıyor kullanırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ?

Gonal F Nasıl kullanılır hazırlanır kadınlar kulübü hamilemiyimde : Her uygulamadan önce kesinlikle ellerinizi iyice yıkayacak ve temiz bir alan hazırlayacaksınız. Tek kullanımlık iğne ucunun birini çevirerek ucuna takıyorsunuz ve daha sonra da tamamen iyi sıkıştığını anlayarak doktorunuzun önerdiği dozu ayarlayarak iğnenin iki kılıfını da çıkarttıktan sonra iğne kullanıma hazır bulunmaktadır. Göbek deliğinizin üç dört parmak sağ yada soluna elinizle göbeğinizi tutarak, ayarladığınız dozu uyguluyor ve iğneyi yavaştan geriye çekiyorsunuz. Olay bu kadar kolay kızlar.  Aşağıdaki videodan detaylı anlatım yapılmış izlemenizi tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=3WV72ocTi2o

Tüp Bebekte Gonal F ne kadar süre kullanılır ?

Doktorlarınız bu süreyi ve kullanılacak olan dozlamayı kendileri ayarlayacaktır. Kafanıza göre kullanabileceğiniz bir ilaç asla değildir doktor tavsiyesi ve reçetesi olmadan kesinlikle kullanılamaz bilginiz olsun. Gonal F ilacı hastanın yumurta gelişimi ile alakalı olarak dediğimiz gibi doktorunuzun sizlere vereceği tavsiyeler doğrultusunda 4-6 gün boyunca kullanılacaktır. İlaç için doz ayarlamasını doktorunuz yapacak o takip edecek yine kafanıza göre kullanmayacaksınız.  Tüp bebekte gonal f kullananlar hamile kalanlar dikkatleri ve özverili ilaç kullanımı ile hamile kalıyorlar unutmayın.

2020 Gonal F nası saklanır ?

İlacı kullandığınız andan itibaren buzdolaplarınızın yumurtalık bölümünden başka bir yerde tutmayacaksınız. Her defasında yumurtalıktan alarak kullanıp zaman kaybetmeden hemen geri yerine koyuyorsunuz.

Gonal F kullananlar yan etkileri lekelenme kasık ağrısı kadınlar kulübü hamilemiyimde

Doktorunuz bu ilacı kullanırken sizlere neler yapacağınızı zaten anlatacak ama olur ya belki atlanır diye anlatmak istiyoruz Gonal f kullanırken lekelenme yaşayabilirsiniz onun haricinde kasıklarınızda biraz ağrılar kasık ağrısı olabilir değerli kadınlar her türlü artan sıkıntıyı doktorunuz ile görüşeceksiniz.

Gonal f 75 - 150  iğne kullanan erkekler FSH DÜŞÜKLÜĞÜ 

Fsh hormonu düşüklüğünden dolayı doktorlarınız eğer uygun görürler ise yapılan tetkikler neticesinde eşlerinizin ( erkeklerin ) bu iğneyi kullanmasını tavsiye edebilir. Biraz pahallı bir ilaçtır. Fsh hormonu yükselmesi ve sperm sayı ve hareketliliğinizin artması için kullanıyor. 150 lik iğneleri sizler için tavsiye etti ise piyasada bulmak biraz güç olabilir o zaman da iki doz 75 lik alıp kullanacaksınız bilginiz olsun.

Gonal F Kullananlar kadınlar kulübü hamilemiyim 2020