X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Hamilelikte üstüne görme yaşayanlar

Hamilelikte Üstüne Görme Yaşayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim 

Hamilelikte Üstüne Görme Yaşayanlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim 

Hamilelikte üstüne gören hanımlarımızdan bir ricamız var. Yaşadıklarınızı süreci bizler ile paylaşarak sizin gibi acaba üstüne görme mi yaşıyorum diyen kadınlarımıza yardımcı olabilirsiniz. Lütfen bizlerle bilgilerinizi ve düşüncelerini paylaşın. Sizin durumunuzda olan ve hamilelikte üstüne gördüğünü düşünen binlerce kadınlar kulübü üyelerine çok değerli yorumlarınız ile yardımcı olacaksınız. Lütfen duygu ve düşüncelerinizi bizlerle paylaşınız. Tabi ki bundan önce bir kaç bilgi vermek istiyoruz sizlere

Hamilelikte Üstüne Görme Ne Demektir Nasıl Olur ?

Üstüne görme, gebe kalınmasına hamile kalınmasına rağmen adet görmek demektir. Bu durum genelde gebeliklerin yüzde yarımında yani 200 de birinde görülen bir şeydir.  Mesala diyelim ki bir kadın hamilelik planlıyor, yada hamilelik planlamıyor korumasız bir ilişkiye girdi, ondan sonra 28. gününde adet kanaması gördü. Bu durumda kadın ya üzülecektir gebelik isteyipte regl olduğu için yada sevinecektir bebek istemediği için. Aslında durum onun dediği gibi yada bildiği gibi değildir. Zira içeride hamilelik başlamış olabilir. Üstüne adet görme durumunda; normalde adet olduğu gibi yoğun şekilde adet değilde, lekelenme şeklinde çok kısa süreli bir regl görürse bu üstüne görme diyede değerlendirilebilir. Aslında az miktarda regli olan kişi bunu hamilelik yok olarak alacaktır. Ama aslında gebeliği oluşmuştur.

Üstüne görme belirtileri ne zaman başlar ve kaç gün sürer?

Haberi Okumak için Tıklayın

Hamilelikte Üstüne Görme nasıl olur kaç defa olur kaç gün sürer ağrılı olur mu ?

Hamilelikte üstüne gören kadınların yorumları büyük forum sitelerinde yazılıyor sayfalarca sorular ve cevaplar var. Bu sorulara ve cevaplara bakmak isterseniz bi incelemenizi istiyoruz arkadaşlarım. Normal adet gibi olmayacaktır üstüne görme durumu adet olacakmışsınız gibi ağrılar ve akıntılar çekecek, adet olduğunuzda bir iki gün çok az şekilde damla damla şeklinde gelecek ve ardından kesilecektir maksimum 2 gün sürüyor bu durum. Sizler de yaşadıklarınızı bizlere anlatarak üstüne mi gördünüz görmediniz mi öğrenebilirsiniz. Doğru ve anlaşılır şekilde detay vererek bizlere sorularınızı gönderir iseniz sizlere yardımcı olabileceğimizi düşünüyoruz.

Burada yazılanların haricinde sizler neler yaşadınız üstüne gördüğünüzü nasıl anladınız bizlere anlatmak ister misiniz ? Ne şekilde gelişti olaylar ne oldu ne zaman oldu duyunca şaşırdınız mı hamile olduğunuzu biz kadınların anlaması için siz değerli üstüne gören hanımların yorumlarına inanılmaz ihtiyacımız var kızlar. Bu hususta sizlerden yorum almak istiyoruz.

KADINLAR KULÜBÜ HAMİLEMİYİM ?