X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Pkolu Olup Hamile Kalanlar

PKOLU OLUP AŞILAMA İLE HAMİLE KALANLAR Kadınlar Külübü Hamilemiyim ?

PKOLU OLUP AŞILAMA İLE HAMİLE KALANLAR Kadınlar Külübü Hamilemiyim ?

Sayfamıza bir çok bayanın sorunu olan pko hakkında yoğun şekilde soru oluyorz.Pkoluyum çocuğum olmuyor,pkoluyum adet olmuyorum,pkoluyum yumurtlamam gerçekleşmiyor hamile kalırmıyım? Pko mutlaka tedavi edilmesi gereken bir durumdur,kadınlarda görülen en sık metabolik bozukluktur.

Başlıca belirtisi adet görememe ve yumurtlama bozukluğu,yumurtlama bozukluğuna sebep kısırlık. .Polikistik Over Sendromu olan hastalar da ultrasonografide yumurtalıklarda büyüme, yumurtalık kapsülünde kalınlaşma ve  hemen altında birçok 10 taneden fazla küçük kist görülür. Ancak bu görünümün olması her zaman polikistik over sendromu olduğunu göstermez, çünkü normal kadınların % 23’ünde de ultrasonografide aynı bulgulara rastlanabilirler durumlarda PKO'lu bir kadın düzenli olarak adet görebilmesine karşın, genellikle 35 günün üzerinde ve düzensiz aralıklarla adet kanaması görülür.

Bazı durumlarda PKO, tekrarlayan düşüklere neden olabilmektedir. Tedavide Çocuk isteyen hastalarda yumurtlamayı uyaran ilaçlar kullanılır tedavi yöntemleriyle hala gebelik elde edilemeyen hastalarda seçenek tüp bebek tir. Çocuk istemeyen hastalarda en çok kullanılan tedavi seçeneklerinden birisi doğum kontrol hapları ve progesteron hormonlarıdır. Adet düzensizliği adet görememe ve kısırlık bulguıularında mutlaka hekime görünmenizi tavsiye ediyoruz.

PKOLU OLUP KENDİLİĞİNDEN HAMİLE KALANLAR AZ DEĞİL

Pko yani Polistik Over Sendromu olupta kendiliğinden hamile kalan kadınlarımızın zaman zaman konularımıza yorum olarak yazdığına şahit oluyoruz. Sizler de böyle bir durum var ise ya da sormak istediğinizi bizlere yazabilir anında cevap alabilirsiniz.

PKOLU OLUP NASIL HAMİLE KALDINIZ ?

Bu rahatsızlığı yaşama süreciniz gittiğiniz doktor yaşadığınız şelir ve doktor ile birlikte hastane tavsiyesi verebilir misiniz ? Siz bu durumu yaşadı iseniz nasıl oldu da hamile kaldınız bizlere anlatabilir misiniz ?

PKOLU OLUP KİLO VERİP HAMİLE KALANLAR DA VAR 

Pko sürecinde almış olduğu fazla kilolardan kurtularak doğal süreçte kendiliğinden hamile kalan kadınlarımızın olduğunu da biliyoruz. Hiç bir ilaç ve doktor tedavisi olmadan kilo verme yöntemi ile gebe kalabilirsiniz lütfen bunu deneyin.

PKOLU OLUP KLOMEN KULLANANLAR

Pko tadavisi sürecinde doktorlarınızın sizlere vereceği ilaçlardan birisi de klomendir arkadaşlarım. Daha önceden sitemizde bu ilacı kullanarak hamile kalanlar için açtığımız konumuz var dilerseniz daha ayrıntılı bilgi için bu konumuza bakabilirsiniz. Lütfen doktor tavsiyesi reçetesi olmadan bu ilacı kullanmayınız.

Klomenle hamile kalanlar

Haberi Okumak için Tıklayın