X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Tüp Bebek Tedavim Tuttu mu ?

Tüp Bebekte Beta Hcg Değerleri Kaç Olmalı ? Beta hgc testi tüp bebek bhcg değerleri örneği Tüp bebek tuttu mu nasıl anlayabilirim ?

Tüp Bebek Tuttumu Nasıl Anlarım Tüm Bebekte Beta Hcg Değerleri Kaç Olmalı ? Çocuk sahibi olamayan bir çok çift tüp bebek tedavisine başvuruyor. Tüp bebek tedavisi nin her aşaması hastalar için çok streslidir.Özelliklede embriyo transferi sonrası sonucu bekleme hastalar için tam bir stres zirvesi diyebiliriz.Bu dönemde olabildiğince rahat ve olumsuz düşüncelerden sıyrılmak gerekir. Sayfamıza embriyo transferi sonrası yapılan  hamilelik testleriyle ilgili çok soru geliyor. Özelliklede  HCG değerleri bize ulaştırılarak embriyonun tutup tutmadığı merak konusu oluyor.Biz de bu konu hakkında sizlere bilgiler vermek için küçük bir araştırma yaptık.Tüp bebek tedavisinde embriyomun tutup tutmadığını nasıl anlarım?

Tüp bebek tedavisinde embriyonun rahim içerisine transfer edilmesinden 12 gün sonra gebelik testi yapılır. Bazı hastalar aşırı merak ve heyecandan testi erken yapmaktadır ve sonuç moral bozucu olmaktadır. 12 günden önce uygulanan testlerde çıkan sonuç güvenilir ve net bilgi vermeyeceği için erken test yapmanın bir faydası yoktur.Tüp bebeğin tutmaması halinde HCG  sıfır veya sıfıra çok yakın (0.1 - 0.001 gibi) olur. Hamilelik varlığında değer genellikle 10'un üzerinde hatta 50, 100 veya daha yüksek değerlerdedir.

 TÜP BEBEK BHCG DEĞERLERİ

Tüp bebek tedavisi gören hastaların bir diğer merak ettiği soru idrar testimi hcg testimi yaptırsam doğru sonuç alırım? HCG hormonu değeri hamilelik varlığı hakkında en net bilgiyi verir.Bu yüzden tavsiyemiz kanda gebelik testidir. Test sonucunu asla kendi kendinize yorumlamaya çalışıp moralinizi bozmayın. Durumunuzu mutlaka doktorunuza bildirin. Dileyen herkesin anne olması dileğimizle..

Lütfen sonucunu yaptırdığınız Beta Hcg değerlerini buraya yazın ve aşılamanın yani tüm bebeğin kaçıncı gününde test yaptırdığınızı bizlere bildirin buna bakarak sizlere hamile olup olmadığınız ile ilgili yorumlarımızı atalım ve sizleri bilgilendirelim. Ama unutmayın hanımlar, en iyi sonucu sizler doktora göstererek alırsınız bilginiz olsun. Allah, Dileyen herkese Bu Ramazan'ın yüzü suyu hörmetine istediğini versin inşallah. Amin.