X
Gündem Hamile Moda Gebelik Rüya Yorumları Dekorasyon Cinsellik Sağlık Örgü Magazin Mutfak bilgileri Pratik bilgiler Saç Bakımı
Sevgililer Günü Hediyesi
Hamilelikte basur olanlar ( hemoroid ) mutlaka okuyun
Adetliyken yumurtlama olurmu ?
Hamilelik testi doğruluk oranları hakkında bilmeniz gerekenler
Evde doğal yöntemlerle gebelik testi
Nasıl hamile kalınır? Neler yapmanız gerektiğini ve tüyoları yazdık
İlişkiden kaç gün sonra hamilelik belli olur ? Ne zaman gebelik testi yaptırmalıyım ?
Tüplerini bağlatan kadın hamile kalırmı
Aşılama sonrası lekelenme oldu aşılamam tutmadımı ?
Hamileyim kese var ama bebek yok nedeni nedir?

Tüp bebekte düşük riski yüksekmidir? Tüp bebek hakkında bilmeniz gerekenler

Tüp bebekte düşük belirtileri, düşük riski nasıl olur kadınlar kulübü hamilemiyim'de Tüp bebekte düşük riski ne zaman biter tüp bebekte hamilelik belirtileri transfer sonrası yapılması gerekenleri sizler için bir araya getirdik hanımlar.

Tüp Bebek Kadınlar Kulübü Hamilemiyim'de Kadınlar Soruyor bizler cevaplıyoruz

Geleneksel yöntemlerle gebe kalamayan hastalara uygulanan üreme tekniklerin den biridir tüp bebek. Her tedavi de olduğu gibi tüp bebek tedavisinin de muhtemel riskleri vardır. Özellikle de tedavi de kullanılan ilaçlar  ve buna bağlı komplikasyonlar. Tüp bebek tedavisine başlayan veya başlayacak olan hastaların tedavi ile ilgili merak ettiği bir çok konu vardır. Bu konulardan biri de tüp bebek tedavisinde  düşük riskinin yüksek  olduğu. Bizde bu konuyu tüm detayları ile inceleyip ele aldık. Tüp bebek tedavisinde düşük riski var mı, tüp bebek tedavisin de düşük yapma oranı yüksek mi ? Tüm detaylar yazımızın devamın da.

Tüp bebekten sonra normal hamile kalanların paylaşım alanı

Haberi Okumak için Tıklayın

TÜP BEBEK NASIL YAPILIR YAPILIYOR AŞAMALARI NELERDİR ?

Normal yollarla gebe kalamayan hastalara uygulanan yardımcı üreme tekniklerinden biridir tüp bebek. Tüp bebek sayesinde bir çok çift çocuk sahibi olmaktadır. Tüp bebek tedavisinin başarısı, hastanın yaşına, hastalığının derecesine  ve tedavinin yapılacağı merkeze göre farklılıklar göstermektedir. Genç yaşta tüp bebek tedavisi gören hastalar da başarı oranı yüksektir.

Tüp Bebek Tedavim Tuttu mu ?

Haberi Okumak için Tıklayın

Tüp bebek tedavisi embriyo transferi sonrası  az sıklıkta lekelenme kanama olabilir. Bu lekelenme ve kanamalar hastayı tedirgin edebiliyor. Acaba tüp bebek tedavim olumsuz mu, düşük mü yapıyorum gibi kaygılar olabiliyor. Bu gibi durumlar tedavi gerektirmez işlem sonrası küçük kanama ve lekelenme olması normaldir. Tüp bebek tedavisinde düşük ile ilgili kulaktan dolma söylentiler  hurafeler dolaşmaktadır. Tüp bebek yapanlarda düşüğün daha fazla görüldüğü söylenmektedir. Bu doğru bilinen bir yanlıştır. Bu düşüncelerin gerçeklikle bir alakası yoktur. Düşük yapma  kişilerin özelliklerine göre değişmektedir. Nasıl hamile kaldığı, kromozom bozuklukları ,embriyodaki bozukluklar, genetik sebepler   düşük ile alakalıdır.

Tüp Bebekte Hamilelik Haftası Hesaplama

Haberi Okumak için Tıklayın

TÜP BEBEKTE KANAMA YAŞAYANLAR NEDEN OLUR NORMAL Mİ HAMİLE KALANLARA BİLGİLER

Yani doğumsal bozukluk risklerinde de görüldüğü gibi düşük yapma riski normal doğumda ne oranda ise tüp bebek yönteminde de aynıdır. Düşük  genellikle ilk üç ay, yani ilk 12 haftalık periyotta gerçekleşir .Düşüklerin sebepleri birbirinden farklılıklar gösterir. Erken dönem enfeksiyonlar, radyasyona maruz kalma,  çevresel faktörler ve aşırı stres düşüklere sebep olabilir.  Düşüğün en önemli belirtisi kanamadır. Anormal derecede kanama veya lekelenme söz konusu ise mutlak surette hekime danışılmalıdır. Sevgili anne adayları kulaktan dolma bilgilerle kafanızı bulandırıp stres yapmayın. Tüp bebek tedavisi sonrası dinlenmeye, stresten uzak durmaya çalışın. Tüp bebek tedavisi ve tüp bebek tedavisin de düşük ile ilgili sorularınızı bize bu başlık altından sorabilir, sorularınıza en kısa sürede yanıt alabilirsiniz. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.

Tüp bebekte beta hcg değerleri hakkında bilmeniz gerekenler

Haberi Okumak için Tıklayın