Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
21 gün olumlama yaptığımızda ne olur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1651" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Olumlamalar hayatımızı olumlu yönde etkilerler. Sorununuz nedir tam olarak bilemiyorum ama sorununuz ile ilgili negatif cümleler kurmamaya ve kafanızdan bile kötü şeyler geçirmemeye çalışın. <strong>21 gün olumlama yapmak</strong> 21 gün boyunca sabah kalktığınızda akşam yatarken kendinize olumlama cümleleri belirleyin kısa kısa ve bunları sürekli tekrar edin. Örneğin evinizin bereketi ve huzuru için. Huzur bereket bolluk benimle ve ailemle gibi cümleler negatif enerjiler yerine pozitif enerjilerle size geri dönecektir. Negatif hiç bir şey aklınızdan dilinizden geçirmeyin. Her zaman olumlamalarınız sade ve doğru kelimelerden seçilmiş olsun. Sağlık şans mutluluk benimle gibi. Öncelikle aslında negatif düşüncelerden sıyrılmak için örneğin bütün hatalarımı kabul ediyorum tüm kırgın olduğum insanları affediyorum olumsuz her şeyi iptal ediyorum yerini sevgiyle dolduruyorum. Sevgi içinde mutluluk içinde huzur güven içindeyim evren beni destekliyor. Kendimi kabul ediyor ve kucaklıyorum. Bedenimi pozitif mesajlarla dolduuryorum gibi gibi cümleleri her gün 21 gün boyunca söylemeye devam edin. Olumsuz hiç bir şeye yer vermeyin. </p><p></p><p>Olumlama yanında önemli bir sorun olan kendinizi rahatça ifade edebilmek için neler yapmalısınız? Yazımızı aşağıdaki linkten mutlaka inceleyin derim. <strong><em>''Kendimi rahatça ifade edebilmek mümkün mü''</em></strong></p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kendimi-rahatca-ifade-edebilmek-mumkun-mu.522/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1651, member: 1"] Merhabalar Olumlamalar hayatımızı olumlu yönde etkilerler. Sorununuz nedir tam olarak bilemiyorum ama sorununuz ile ilgili negatif cümleler kurmamaya ve kafanızdan bile kötü şeyler geçirmemeye çalışın. [B]21 gün olumlama yapmak[/B] 21 gün boyunca sabah kalktığınızda akşam yatarken kendinize olumlama cümleleri belirleyin kısa kısa ve bunları sürekli tekrar edin. Örneğin evinizin bereketi ve huzuru için. Huzur bereket bolluk benimle ve ailemle gibi cümleler negatif enerjiler yerine pozitif enerjilerle size geri dönecektir. Negatif hiç bir şey aklınızdan dilinizden geçirmeyin. Her zaman olumlamalarınız sade ve doğru kelimelerden seçilmiş olsun. Sağlık şans mutluluk benimle gibi. Öncelikle aslında negatif düşüncelerden sıyrılmak için örneğin bütün hatalarımı kabul ediyorum tüm kırgın olduğum insanları affediyorum olumsuz her şeyi iptal ediyorum yerini sevgiyle dolduruyorum. Sevgi içinde mutluluk içinde huzur güven içindeyim evren beni destekliyor. Kendimi kabul ediyor ve kucaklıyorum. Bedenimi pozitif mesajlarla dolduuryorum gibi gibi cümleleri her gün 21 gün boyunca söylemeye devam edin. Olumsuz hiç bir şeye yer vermeyin. Olumlama yanında önemli bir sorun olan kendinizi rahatça ifade edebilmek için neler yapmalısınız? Yazımızı aşağıdaki linkten mutlaka inceleyin derim. [B][I]''Kendimi rahatça ifade edebilmek mümkün mü''[/I][/B] [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kendimi-rahatca-ifade-edebilmek-mumkun-mu.522/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
sarıkırmızıhangitakımınrenkleridirenbilindiktakımbirinciligdeküçükvebitişikyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
21 gün olumlama yaptığımızda ne olur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…