35 Haftalığım Bebeğimin Gelişimi Durmuş

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

35 haftalık gebelik kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar benim gebeliğim tüp bebek ve başından beri epey zorlandım diyebilirim. İlk önce düşük tehlikesi yaşadım sonrasında epey zorlayan mide bulantıları ve hala geçmeyen mide bulantılarım var. Şimdi de 35 haftaya geldik bugün doktora gittiğimde doktorum gelişimi artık durmuş almamız lazım dedi. Ben ne kadar kendimi normal doğuma hazırlamıştım ama sezaryen olacak şimdi. Kendimi çok iyi hissetmiyorum tansiyonum da yükselmeye başladı ve 2 gün sonra sezaryen için gün verildi. Ya endişelerim var bebeğime bir şey olmaz dimi çünkü erken doğum gibi olacak. 35 haftalık gebelikte bebek solunumu ya da sıkıntıları olur mu yaşayanlar varsa yorum bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hiç endişe etmeyin zaten 35 haftasına gelen bir bebek gelişimini çoktan tamamlamıştır. Prematüre diye geçer ama kilosu boyu gelişimini her türlü tamamlamıştır. Ama yine de her ihtimale karşı solunum açısından yoğun bakım ünitesi olan bir hastanede doğum yapmanız önemlidir. Zaten doktorunuz bunu size belirtmiştir. Bir bakmışsınız bebeğiniz büyümüş gitmiş ayrıca bende bir sezaryen yapmış biri olarak söyleyebilirim ki öyle korkulduğu kadar değil. Normal doğum tabii ki tercihimdi ama sezaryen oldu bebeklerim sağlıklı doğdu çok şükür. Gelişimi durdu ve artık alınması gerekiyorsa üstelik tansiyon yüksekliği varsa alınması çok çok doğru. Her şerde bir hayır vardır. Bebeğiniz sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecektir Allah'ın izniyle. Hiç bir sorun olmayacak inşallah.

Çok şükür tüp bebekle hamile kalabilmişsiniz ama maalesef o da tutmayanlar anne olamayanlar var. Hamile kalmak isteyen ama kalamayanlar için aşağıdaki linkten konumuzu inceleyebilirsiniz.

 
Üst