36 Hafta Gebeyim Kasılmalarım Çok Fazla

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

36 hafta gebelik kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Kızlar 36 hafta gebeyim ilk 3 ay çok riskli bir gebelik geçirdim çok şükür sonrası bebeğim bana tutundu ama şu sıralar da çok sıkıntılıyım. Özellikle son günlerde sık sık olmaya başladı bu kasılmalar. Uzandığım zaman elimi karnıma koyduğumda sert bir şey elimin altına geliyor ben bebeğimin uzvu sanıyordum ama kasılma olduğunu anladım. Doktora ne sıklıkta gitmeliyim. Bu erken doğumun habercisi olabilir mi? Şunun şurasında ne kaldı ki inşallah biraz daha dayanabilir bebeğim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Önce erken doğum geçmişiniz var mı? Varsa eğer daha dikkat etmeniz haftalara girmişsiniz. Daha dikkatli olup doktorunuzun talimatlarınıza uymalısınız. Sık sık kasılmalar artık her 10 dakikada 1 kasılma oluyorsa bu erken doğumun habercisi olabilir. Sizi korkutmak da istemem ama dikkatli olmakta fayda var. Bol bol dinlenin kasılmaları artıracak ani hareketlerden kaçının. Siz yinede tedbiri elinizden bırakmayın ve bebeğinizin ve sizin eksik şeyleriniz varsa tamamlayın. Özellikle de hastane çantanızın içi tam olsun. Kendinizi her an doğuma girecekmiş gibi hazır olmanızda fayda var. Bu kasılmalar belki de yalancı kasılmalar da olabilir ama doktorunuz mutlaka sizi uyarmıştır önemli bir durum da varsa.

Peki bu dönemde hamilelikte cinsel ilişki olabilir mi? Merak edilen sorulardan biri bu yazımızda detaylı bir şekilde anlatılmış. Mutlaka yazımızı okuyun.

 
Üst