Açlık Otunun Faydaları Nelerdir Kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Açlık Otunun Faydaları Nelerdir Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​


Selam kızlar son zamanlarda adını çok duyduğum açlık otu bitkisinin faydasının yanında zayıflama içinde kullanıldığı söyleniyor. Spor ve diyet yapmadan sadece açlık otu içerek zayıfladığını söyleyenler var. Zayıflatır mı? Böyle birşey mümkün mü? Nasıl kullanılıyor. Bazı hastalıklara da iyi geliyormuş. Açlık otu kullananlar varsa bilgilerini benimle paylaşır mısınız. Lütfen şimdiden teşekkür ederim. :giggle:
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba tatlım açlık otunun zayıflamak için de kullanıldığı doğru tokluk hissi vererek öğünlerinizde daha az yemenize sebep olur. Fakat spor yapmak (günlük 1 saat yürüyüş) ve diyetten kastım yediklerimize dikkat edersek daha olumlu sonuçlar alırız. Unutmamalıyız ki bitkisel otların faydaları olduğu kadar zararları da vardır. açlık otunun faydaları şunlardır;
*Yağ yakıcıdır ve vücutta yağ oluşumunu engeller
*Bağırsak parazitlerini temizler
*Tansiyon dengeleyicidir
*Böbrek kumu döker
*Sindirim sistemine büyük etkisi vardır
*Gaz şikayetlerine iyi gelir
*Kabızlığa çok etkilidir.
Nasıl kullanılır; 2 bardak kaynar suya 10-12 adet açlık otu katıp ağzı kapalı iken 1-2 dk. kaynatalım. Aç veya tok fark etmez sabah , akşam 1'er bardak içilir. Gün içerisinde bol su içmeyi unutmayın. Eğer herhangi bir rahatsızlığınız varsa doktor kontrolünde kullanmanızı öneririm.
 
Üst