Adet sancısından ölebilirim resmen işkence

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adet sancısına ne iyi gelir kadınlar kulubü adet sancısı nasıl geçer hamilemiyim forum'da.​

Adet ağrılarım çok kötü geçiyor o 3 gün felaket oluyorum. Mide bulantısı baş dönmesi kasık ağrıları yatarak geçiriyorum sürekli. Dayanılmaz bir ağrı ve buna eşlik eden bir mide bulantısı çok kötü hissediyorum kendimi. Bu günler yapabileceğim ağrımı dindirecek bir şeyler var mı acaba? Adet sancısı ölüm sancısı gibi dayanamıyorum ben. Adet ağrısına ne iyi gelir acaba bilenler varsa lütfen yazsın.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Adet sancısı regl ağrıları her kadının sorunu olabilen ağrılar. Zaman zaman hepimiz yaşamışızdır hatta hala yaşayanlar da vardır. Kimimiz de ağrılarımıza dişimizi sıkıp katlanıyoruz ama bunun da çareleri var elbet. Öncelikle doktora görünebilirsin. Doktorun sana iyi gelen ağrılarını yatıştıran ilaç yazacaktır mutlaka. Kendi kafanıza göre lütfen ilaç almayın bazı ilaçlar ağrıyı keser ama daha kötü soruna yol açabilir. Bir diğer iyi gelen yöntem de sıcak su torbası yöntemi. Her kadın bunu regl sancısı anında denemiştir mutlaka diye düşünüyorum. Sıcak su dolu torbayı karın ve kasık yerine ayaklarının altına koy ne kadar rahatlayacağını göreceksin. Çok aşırı regl sancısı çekmenin sebebi b vitamini eksikliği ve magnezyum eksikliği olabilir. Yine doktoruna danışarak takviye alabilirsin. Regl zamanları biraz olsun faydası olacaktır. Sıcak bir duş da regl ağrılarına iyi gelecektir. Özellikle yatmak yerine eğer yürüyüş yapabiliyorsan yapabilirsin. Kimisini de çikolata ya da tatlı yemek rahatlatacaktır. Her daim ayaklarınızı sıcak tutmak çok önemli.

''Adet sancısına ne iyi gelir evde çözüm''

Maydonoz, zencefil, fesleğen, tarçın, zerdeçal, muz, yeşil sebzeler, ada çayı, papatya çayı.

Adet sancısı nasıl geçirilir daha başka yöntemlerin yer aldığı yazımızı da inceleyiniz. ''Adet sancısı nasıl geçirilir bitkisel çözüm'' yazımız hemen aşağıdaki linkte.

 
Üst