Adetin son günü hamile kalınır mı ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Adetin son günü hamile kalınır mı kalınabilir mi kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


selam arkadaşlarım benim sizlere bir sorum var sizlere facebook sayfanız üzerinden ulaşıyorum benim ismimi lütfen gizli tutun önemli bi durum bi arkadaşım adatinin son günü bir sıkıntı yaşamış bana sordu tam bilemedim size sormayı düşündüm. Adetin son günü birliktelikten hamilelik gibi bir durum söz konusu olur mu ? Hamile kalma şansı ufak tefek var mı yüzde olarak verseniz yüz üzerinden kaç ihtimal ile hamile kalabilir bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar hayatım aslında çok ama çok çok düşük bir ihtimal olsa da var yüzde olarak belki yüzde bir iki diyebiliriz. Mantık olarak bilime inanmamız gerekiyor. Bilim her şeyi anlatıyor. bilimin dediği şu, hamile kalabilmeniz için yumurtalarınızın olgunlaşması ve olması gerekiyor. Adette bir kadın olgunlaşmış ve döllenmemiş yumurtalarını dışarıya atacaktır. Dolayısı ile sizde yani arkadaşınız da hamile kalabileceği yumurta olmadığından dolayı tam anlamı ile bir birliktelik bile yaşanmış olsa hamile kalma ihtimali yok.

Bu bakımdan ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Bu tür bir durum ile karşılaşılır ise ve üzerinden 72 saat geçmemiş ise ertesi gün hapı kullanmak mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Üst