Adetliyken et parçası düşmesi düşürmek ne anlama geliyor

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Adetliyken et parçası düşmesi Adetliyken et parçası düşürmek kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Artık biliyorsunuzdur arkadaşlarım bizlere info@hamilemiyim.org mail adresinden sosyal medya hesaplarından sorularınızı gönderebileceğiniz gibi aynı zamanda sitemiz üzerinden de kayıt olarak sorular sorabilir ben kayıt olmayacağım derseniz de soru sor bölümünden bizlere sorularınızı gönderebileceğinizi biliyorsunuzdur. Bilmiyor iseniz de artık biliyorsunuz. Gönderin cevaplayalım. Tarafımıza gelen soruyu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Selamlar sorumu cevaplandırır iseniz çok teşekkür ederim. Dün adet oldum et parçası gibi bir şey düşmesi oldu et parçası düşürmek ne demek ben 7 aylık evliyim acaba düşük mü yaptım ya da düşük mü yapıyorum ne anlama geliyor bu teşekkür ediyorum.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Selamlar bunun birden çok nedeni olabilir değerli kullanıcımız öncelikle aşağıdaki konuyu incelemenizi tavsiye ediyorum.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Op.Dr Kağan Kocatepenin bu hususta yaptığı bir açıklama var en iyi cevap bu olacaktır diye düşünüyoruz. Pıhtılaşmış kanamanın bol olması aslında adet kanamanızın çok olduğunu sağlıklı olduğunu gösteriyor. Sizin et parçası gibi gördüğünüz şey aslında pıhtı olabilir. Ki muhtemelende öyledir. Aslında her türlü sorularınızın cevabını bu video verecektir başka sorularınız olur ise lütfen bize ulaşınız.

 
Son düzenleme:
Üst