Aft Nasıl Geçer kadınlar ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Aft nasıl geçer kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Ağız içindeki yaralardan yana bu yazın ortasında inanılmaz derecede sıkıntı duyuyorum ekşi hele hele acı vs yediysem yemeğim bana zehir oluyor bu vitamin eksikliğinden dolayı oluyor demişlerdi ne yemem lazım kızlar ne tüketmeliyim bide tüketilecek şeylerde etkisi hemen olmaz diye düşünüyorum hangi vitamın eksikliğinden oluyor bu ağız yaraları bana önermenizi istiorum alacağım kullanacağım illallah dedim artık yanak içinde sağda bi tane var ki nohut büyüklüğünde bi yara ve üstü beyaz lütfen yardım ediniiiiin. :S
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Selamlar hayatım ağız içi yarası ile ilgili yaptığımız araştırmada aşağıdaki siteden bazı yararlı bilgiler verilmiş ve özellikle kullanıcı odaklı kullanılan vitaminler hakkında da bilgiler sunulmuş incele istersen. Zaman zaman benim de eskiden başıma geliyordu öyle gargara antibiyotik vs bunu kesinlikle geçirmiyor geçirse bile sonradan yine çıkıyor b12 vitamin eksikliği yapıyor bunu ama lütfen doktor ile görüş bu arada Anway'in b12 vitamin kompleksini alıp kullanabilirsin ben onu kullandıktan sonra artık sıkıntı yaşamıyorum.


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
K

karaekmekye

Guest
Ben doktorun tavsiyesi ile beyaz ekmeği hayatımdan çıkarttım. Bilindik markalardan tam buğday ekmeği kara ekmek yemeye başladım üç ay çektim ama şimdi yok kızlar sizlere de tavsiye ediyorum.
 
A

ayvaciguzel

Guest
Ya benimde kullanmadığım sprem krem hiç bir şey kalmadı kaç kutu ilaç kullandım hatırlamıyorum bile acaba stresten mi dedim doktora olabilir dedi. Bir yerde okumuştum belki size de yararı olur. Bu ayva çekirdeklerini çıkartıyoruz arkadaşlar çay bardağının yarısına kadar suyun içinde bekletiyoz çekirdeklerini yumuşayınca yiyoz bu suylada çalkalıyoz deneyin bakalım ne olcak
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bende Tam buğday ekmeği ve b12 vitaminleri ile geçirmiştim. Ayva çekirdeğini ilk duyuyorum denemek lazım bencede. Kızlar sizlerin de bildiği yöntem var ise söyleyin kurtulsun insanlar bu hastalıktan.
 
D

deneyin

Guest

" Ağız yaralarına, afta ne iyi gelir "


  • Karbonat bunun için birebirdir. Ağız içi yaralarında karbonatlı su ile çalkalamak.
  • Sirkeli su ile gargara yapmak.
  • Kekik suyunun ağız yaralarına doğal olarak çözümü var kekik suyu ile ağızı çalkalamak.
  • Karanfil çiğnenmesi.
  • Limonlu tuzlu su ile gargara yapılması.
  • Bol maydanoz tüketilmesi.
  • Ayva tüketilmesi
Bu yöntemler ile deneyin kurtulursunuz kızlar hem ne demişler doğal yöntem gib iyöntem mi var ?
 
Üst