Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Ağız kokusundan kurtulmak istiyorum lütfen yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1376" data-attributes="member: 1"><p>Öncelikle merhabalar.</p><p>Ağıza sıkılan fısfıslar, şekerler maalesef geçici çözümler olarak karşımıza çıkıyor. Zaten sizde bunu deneyimlemişsiniz. Ayrıca <strong>ağız kokusu</strong> sadece size binaen çıkmış bir rahatsızlıkta değil. Evet rahatsızlık diyorum çünkü bu rahatsızlığın tıptaki adı Halitozis dir. Bu rahatsızlıktan dolayı da insanlar gerçekten konuşmaya bile çekiniyorlar. Doktora gitmeden önce ağız ve diş temizliğin temizliğinizi gözden geçirmeniz gerekmektedir. Yemek yiyorsunuz sonra ama ağız temizliği ve hijyenini gerçekleştirmiyorsunuz. Buda kokuyor dönüşüyor. Dişlerinizi fırçalamalısınız. Diş ipi özellikle diş aralarında kalan ve kokuya sebebiyet veren gıdaların çıkarılmasında oldukça etkili. Bul su tüketmeniz gerekiyor. Buna rağmen diş doktoruna gittiniz ve kendisi de dişlerinizi inceledi. Sonunda da bu kokunun ağız ve dişlerden kaynaklanmadığını belirtti ise yönlendirdiği uzaman doktora yönelmeniz gerekiyor. Pekala <strong>ağız kokusunun nedenleri</strong>ne değinelim.</p><p></p><h2>''Ağız kokusunun nedenleri''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Diş fırçalamama</li> <li data-xf-list-type="ul">Sigara ve diğer tütün ürünlerini kullanma</li> <li data-xf-list-type="ul">Ağız ve diş hijyenine yeteri kadar önem vermeme</li> <li data-xf-list-type="ul">Kanser tedavisi görme</li> <li data-xf-list-type="ul">Mide rahatsızlığı</li> <li data-xf-list-type="ul">Kronik rahatsızlıklardan dolayı kullanılmak zorunla olunan ilaçlar</li> <li data-xf-list-type="ul">Diyabet rahatsızlığı olanlar</li> <li data-xf-list-type="ul">Takma protez diş takma ve bunun temizliğini yapmama ağız kokusuna sebebiyet verebiliyor</li> </ul><h2>''Ağız kokusu nasıl giderilir''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Tarçın</li> <li data-xf-list-type="ul">Karanfil</li> <li data-xf-list-type="ul">Nane</li> <li data-xf-list-type="ul">Sirkeli su</li> <li data-xf-list-type="ul">Sakız çiğnemek çinkolu olanları tercih edin</li> <li data-xf-list-type="ul">Bol su içmek</li> <li data-xf-list-type="ul">Çinkolu diş macunu</li> </ul><p>Bunlara rağmen ağız kokunuz geçmiyorsa ağız diş ve sağlığına görünmenizi tavsiye ediyorum. Kokunun ana sebebi yüzeysel olmayabilir çünkü. <strong><em>''Dişlerimdeki siyah lekelerden gülemez oldum yardım''</em></strong> dişlerde oluşan siyah noktalar nasıl oluşur çözümü nedir önemli bir konu hanımlar beyler.</p><p></p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/dislerimdeki-siyah-lekelerden-gulemez-oldum-yardim.432/#post-969[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1376, member: 1"] Öncelikle merhabalar. Ağıza sıkılan fısfıslar, şekerler maalesef geçici çözümler olarak karşımıza çıkıyor. Zaten sizde bunu deneyimlemişsiniz. Ayrıca [B]ağız kokusu[/B] sadece size binaen çıkmış bir rahatsızlıkta değil. Evet rahatsızlık diyorum çünkü bu rahatsızlığın tıptaki adı Halitozis dir. Bu rahatsızlıktan dolayı da insanlar gerçekten konuşmaya bile çekiniyorlar. Doktora gitmeden önce ağız ve diş temizliğin temizliğinizi gözden geçirmeniz gerekmektedir. Yemek yiyorsunuz sonra ama ağız temizliği ve hijyenini gerçekleştirmiyorsunuz. Buda kokuyor dönüşüyor. Dişlerinizi fırçalamalısınız. Diş ipi özellikle diş aralarında kalan ve kokuya sebebiyet veren gıdaların çıkarılmasında oldukça etkili. Bul su tüketmeniz gerekiyor. Buna rağmen diş doktoruna gittiniz ve kendisi de dişlerinizi inceledi. Sonunda da bu kokunun ağız ve dişlerden kaynaklanmadığını belirtti ise yönlendirdiği uzaman doktora yönelmeniz gerekiyor. Pekala [B]ağız kokusunun nedenleri[/B]ne değinelim. [HEADING=1]''Ağız kokusunun nedenleri''[/HEADING] [LIST] [*]Diş fırçalamama [*]Sigara ve diğer tütün ürünlerini kullanma [*]Ağız ve diş hijyenine yeteri kadar önem vermeme [*]Kanser tedavisi görme [*]Mide rahatsızlığı [*]Kronik rahatsızlıklardan dolayı kullanılmak zorunla olunan ilaçlar [*]Diyabet rahatsızlığı olanlar [*]Takma protez diş takma ve bunun temizliğini yapmama ağız kokusuna sebebiyet verebiliyor [/LIST] [HEADING=1]''Ağız kokusu nasıl giderilir''[/HEADING] [LIST] [*]Tarçın [*]Karanfil [*]Nane [*]Sirkeli su [*]Sakız çiğnemek çinkolu olanları tercih edin [*]Bol su içmek [*]Çinkolu diş macunu [/LIST] Bunlara rağmen ağız kokunuz geçmiyorsa ağız diş ve sağlığına görünmenizi tavsiye ediyorum. Kokunun ana sebebi yüzeysel olmayabilir çünkü. [B][I]''Dişlerimdeki siyah lekelerden gülemez oldum yardım''[/I][/B] dişlerde oluşan siyah noktalar nasıl oluşur çözümü nedir önemli bir konu hanımlar beyler. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/dislerimdeki-siyah-lekelerden-gulemez-oldum-yardim.432/#post-969[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Ağız kokusundan kurtulmak istiyorum lütfen yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…