Ağız kokusunu giderici spreylerden fayda görür müyüm?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ağız kokusu giderici sprey kadınlar kulubü ağız kokusu giderici sprey kullananlar hamilemiyim forum'da.​

Ağız kokusu giderici sprey önerilerinizi alabilir miyim? Çünkü çok sıkıntılıyım bu konuda. Özellikle bunu çocuğumun yüzüme vurması ile daha da bozuldum diyebilirim. Ağız kokusu yüzünden çocuğum da öpmemi istemedi yaa. Hemen ağız kokumu giderici bir sprey istiyorum. Eczanelerden istediğim birini alsam faydasını görür müyüm? Ağız kokusu giderici sprey eczanelerde olan ürünlerden tercih etsem olur dimi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ağız kokusu sıkıntısı çok kötü ama size tavsiyem sprey almak yerine öncelikle bir ağız ve diş sağlığınız için diş hekimine görünmenizi tavsiye edebilirim. Ağız kokusu giderici spreyler işe yarayabilir ama geçici olur çözümler kalıcı olmaz. Belki dişlerinizde bir problem var bunu hallettikten sonra yine sprey tercih edebilirsiniz. Bir de diş fırçalama olayını rutin hale getirmelisiniz. Diş fırçalamak da doğrudan etki eder diş sağlığına. Bazen de ağız kokusu içten gelen herhangi bir rahatsızlığın sebebi de olabilir.

Ağız kokusundan kurtulmak için aşağıdaki yazımızı da inceleyin tavsiye ederim. ''Ağız kokusundan kurtulmak istiyorum lütfen yardım'' ağız kokusuna çözüm belki bu linktedir arkadaşım.

 
Üst