Ağrılarıma Göre Bebeğimin Cinsiyetini Anlayabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ağrılara göre cinsiyet tahmini kadınlar kulubü hamilemiyim forum'da.​

Ya arkadaşlar bir şey sormak için geldim. Komik ama benim babaannemin bir arkadaşı var ahretliği diyeyim yani :) Ben hamileyim beni gördü ve bana bu soruyu sordu. Kızım belin mi çok ağrıyor yoksa kasıkların mı dedi. Ben de anlamadım ama belim çok ağrıyor dedim teyzeye o da bana kızım belin ağrıyorsa senin oğlun olacak bak gör dedi. Ben de inanamadım içimden ama dedim ki bakalım görelim teyzem:) Şimdi beklemedeyiz eğer dediği çıkarsa hediye alacağım teyzeye. Siz inanıyor musunuz ağrılara göre cinsiyet belirlemeye?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici

AĞRILARA GÖRE CİNSİYET TAHMİNİ KADINLAR KULÜBÜ FORUM'da

Ağrılara Göre Erkek bebek belirtileri şunlardır:
  1. Hamileliğinizde beliniz ağrıyor ise,
  2. Yürümede sıkıntı çekiorsanız,
  3. Beliniz kopacak gibi ise
  4. Ağrılar dayanılmaz ise Çocuğunuz ERKEK

Ağrılara göre kız bebek belirtileri şunlardır:​

  1. Kasıklarınızda çok sızı var ise,
  2. Kasıklarda yanma ve batma var ise
  3. Ağrılar karın ve kasık bölgesinde ise,
  4. Göğüslerde sızı ve ellerde sızı var ise Bebeğiniz KIZ :)
Merhabalar
Şimdi ne desem yalan olur canım. Valla bana bunlar hurafe gibi geliyor ama büyük ninelerimiz ultrason olmayınca demek aralarında böyle şeylere inanmak istemişler. Belin ağrıyorsa oğlan kasık ağrıyınca kız belki tutar tarafı vardır ama istisnadır bence. Ha bir de yok tatlı yedim hakkı ekşi yedim ayşe olacak :) Bu muhabbette vardı bir aralar. Hala var mı bilmiyorum ama. Ya hem tatlı hem ekşi yiyen varsa ya da hem kasığı hem beli ağrıyan varsa o zaman ne olacak dersiniz? Bence gidin 15.-18. haftalarda temiz temiz garanti bebeğinizin cinsiyetini öğrenin derim ben. Haa yine hediye alıyorsanız alın kadıncağıza sevinsin. Ama bu tip şeylere inanmak istemiyorum ben. Bir de şey var yok karbonatla gebelik testi yok çamaşır suyu ile gebelik testi. Yahu gidin alın eczaneden bir test adam akıllı yapın işte. Macera arıyorsunuz vallahi kendinize:)

Cinsiyet tahmini kaç haftalıkken belli olur ilgili yazımıza hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Cinsiyetin kesin öğrenildiği haftalar nelerdir yazımızda bulabilirsiniz.


Yine ilginizi çekebilecek bir yazı bebeğimin cinsiyeti kız mı erkek mi incelemenizi tavsiye ediyorum.


Tabiki yaptığımız araştırmalara göre ağrı çekilme bölgelerine göre cinsiyet tahmini var kızlar aşağıdan vereyim sizlere tutanlar bize yazabilirler ise çok seviniriz :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst