Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Ailemin huzuru için sekine duası okunur mu?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 1704" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar</p><p>Çok çok üzüldüm sizin adınıza. Maalesef evlenmek ve boşanmak çok kolay ama var olan bir evliliği devam ettirmek çok zor bir iş hele ki çocuklar varsa arada. <strong>Sekine duası</strong> hangi niyetle okunursa inşallah çare olacaktır Allah'ın izniyle. Özellikle de kişinin huzura ermesi için iyi gelen bir duadır. Huzur, ruh ferahlığı için Allah'ın isimleri zikredilerek edilen bu dua çok önemli bir duadır. Hatta bu duayı yalnızca bir kez değil yatsı vaktinde sabah namazı sonrası okunması makbuldür. </p><p></p><h2>''Sekine duası nasıl okunur''</h2> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Öncelikle niyet</li> <li data-xf-list-type="ul">7 kez istiğfar edilmeli</li> <li data-xf-list-type="ul">7 kez salavat getirilmeli</li> <li data-xf-list-type="ul">10 kez Allahu ekber</li> <li data-xf-list-type="ul">Her ayetle birlikte 6 Esmayı okumak toplamda 19 sefer</li> <li data-xf-list-type="ul">Besmele ile Hayyun, Ferdün, Hakemun, Kayyumun, Kuddusun, Adlun Allahın isimleri zikredilir. Sonrasında 1. Ayet okunur 19 defa tekrar edilir.</li> <li data-xf-list-type="ul">Besmele çekilir 6 Esma okunur ve 2. Ayet okunur, 19 adet Ayet bittikten sonra bu aynı şekilde tekrar edilir. </li> </ul><p>İlk Ayet: Seyec Allahu'bade usruy yusra</p><p>İkinci Ayet: Anetil vucuhu lil hayyil kayyum</p><p>Üçüncü Ayet: Ve innallahe biküm lera ufün rahimu</p><p>Dördüncü Ayet: İnnallahe kane tevvaben rahime</p><p>Beşinci Ayet: İnnallahe kane gafarun rahimu</p><p>Altıncı Ayet: Fe innallahe kane afuvven kadira</p><p>Yedinci Ayet: İnnallahe kane semian besira</p><p>Sekizinci Ayet: İnnallahe kane alimen hakime</p><p>Dokuzuncu Ayet: İnnallahe kane aleyküm rakibe</p><p>Onuncu Ayet: İnna fetehnaleke fethan mubiyne</p><p>On birinci Ayet: Ve yen surekallahu nesran azize</p><p>On ikinci Ayet: İnne hızballahi humül galibün</p><p>On üçüncü Ayet: İnnallahe huvel kaviyyül aziz</p><p>On dördüncü Ayet: İnnallahe huvel ganiyyul hamid</p><p>On beşinci Ayet: Hasbiyallahu la ilahe illa hu</p><p>On altıncı Ayet: Habünallahu venim'el vekil</p><p>On yedinci Ayet: La yeh zünühümül fezeul ekber</p><p>On sekizinci Ayet: İyyake na'büdu ve iyyake nestain</p><p>On dokuzuncu Ayet: Vel hemdü lillahi rabbil alemin</p><p></p><p>Dilersen ilgini çekerse şu konuyu da bir incele canım. <strong><em>''Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı''</em></strong> hemen linkten konuyu inceleyebilirsin. </p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kocayi-kendine-baglamak-icin-dua-ariyorum-kizlar-yardim-var-mi.446/#post-1005[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 1704, member: 1"] Merhabalar Çok çok üzüldüm sizin adınıza. Maalesef evlenmek ve boşanmak çok kolay ama var olan bir evliliği devam ettirmek çok zor bir iş hele ki çocuklar varsa arada. [B]Sekine duası[/B] hangi niyetle okunursa inşallah çare olacaktır Allah'ın izniyle. Özellikle de kişinin huzura ermesi için iyi gelen bir duadır. Huzur, ruh ferahlığı için Allah'ın isimleri zikredilerek edilen bu dua çok önemli bir duadır. Hatta bu duayı yalnızca bir kez değil yatsı vaktinde sabah namazı sonrası okunması makbuldür. [HEADING=1]''Sekine duası nasıl okunur''[/HEADING] [LIST] [*]Öncelikle niyet [*]7 kez istiğfar edilmeli [*]7 kez salavat getirilmeli [*]10 kez Allahu ekber [*]Her ayetle birlikte 6 Esmayı okumak toplamda 19 sefer [*]Besmele ile Hayyun, Ferdün, Hakemun, Kayyumun, Kuddusun, Adlun Allahın isimleri zikredilir. Sonrasında 1. Ayet okunur 19 defa tekrar edilir. [*]Besmele çekilir 6 Esma okunur ve 2. Ayet okunur, 19 adet Ayet bittikten sonra bu aynı şekilde tekrar edilir. [/LIST] İlk Ayet: Seyec Allahu'bade usruy yusra İkinci Ayet: Anetil vucuhu lil hayyil kayyum Üçüncü Ayet: Ve innallahe biküm lera ufün rahimu Dördüncü Ayet: İnnallahe kane tevvaben rahime Beşinci Ayet: İnnallahe kane gafarun rahimu Altıncı Ayet: Fe innallahe kane afuvven kadira Yedinci Ayet: İnnallahe kane semian besira Sekizinci Ayet: İnnallahe kane alimen hakime Dokuzuncu Ayet: İnnallahe kane aleyküm rakibe Onuncu Ayet: İnna fetehnaleke fethan mubiyne On birinci Ayet: Ve yen surekallahu nesran azize On ikinci Ayet: İnne hızballahi humül galibün On üçüncü Ayet: İnnallahe huvel kaviyyül aziz On dördüncü Ayet: İnnallahe huvel ganiyyul hamid On beşinci Ayet: Hasbiyallahu la ilahe illa hu On altıncı Ayet: Habünallahu venim'el vekil On yedinci Ayet: La yeh zünühümül fezeul ekber On sekizinci Ayet: İyyake na'büdu ve iyyake nestain On dokuzuncu Ayet: Vel hemdü lillahi rabbil alemin Dilersen ilgini çekerse şu konuyu da bir incele canım. [B][I]''Kocayı kendine bağlamak için dua arıyorum kızlar yardım var mı''[/I][/B] hemen linkten konuyu inceleyebilirsin. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/kocayi-kendine-baglamak-icin-dua-ariyorum-kizlar-yardim-var-mi.446/#post-1005[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
çarşambagününeikigüneklersenizhangigünoluraşağıyaküçükşekildeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Bir Derdim Var
Dini Sorular Cevaplar
Ailemin huzuru için sekine duası okunur mu?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…