Anne karnında bebeğin öldüğü nasıl anlaşılır kızlar

S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici

Anne karnında bebeğin öldüğü nasıl anlaşılır kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Selamlar arkadaşlarım bebeğimin karnımdaki hareketlerinde baya bi azalma oldu bu durumdan dolayı inanılmaz sıkıntı yaptım gecenin bu saatinde sizlere facebook üzerindeki sayfanızdan ulaştım. Lütfen yardımcı olur musunuz bebeğim yaşıyor mu öldü mü ? Bunu nasıl anlayabilirim ben 7 aylık hamileyim hareketleri çok azaldı bugün hiç hareket etmedi diyebilirim bana yardımcı olur musunuz lütfeeen ?

Sitemizin sosyal hesabından ulaşan h.a bizler ebu soruyu göndermiş.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Hayatım bence sen bu konuda evham yapıyorsun. BURADAKİ sitede de senin durumunda olan bir kişi sorusunu sormuş. Dr Kaan Kocatepe açıklama yapmış bununla alakalı. Allah korusun hemen öldü diye lütfen düşünmeyin.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bebekler gündüz daha hareketsiz gibi görünebilir. Bunun nedeni; annelerin sürekli olarak hareket halinde olması ile karın içinde yer alan bebek için beşik görevi yapıyorsunuz. Dolayısı ile gündüz hareketlerinin azaldığı görülebilir. Hemen kötü şekilde düşünmeyin lütfen. Çok sıkıntılı bir halde iseniz lütfen doktorunuz ile görüşün.

" Anne karnında bebeğin öldüğü nasıl anlaşılır "

Bunun net olarak bir bulgusu yoktur. Kendi başınıza belirti bekleyerek " bebeğim ölmüş" diyebileceğiniz net bulgular bulunmamaktadır. Bebeğin hareketsizliğini, daha önceki hareketlerindeki azalmaları ölüm ile bağdaştırmayın lütfen. Doktor kontrolü ile ancak anlaşılabilir bu durum.
 
Üst