Arnica Bora Süpürge Alacağım Kullanıcılar Yorum Yapabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Arnica bora kullananlar kadınlar kulübü arnica bora kullanıcı yorumları hamilemiyim forum'da.​

Şimdiki kullandığım elektrikli süpürgem fantom ama hiç memnun değilim 2 yıldır kullanıyorum ve iyi temizlemiyor sanki. Hanımlar arnica hep reklamlarda filan görüyorum sizce nasıl bir marka ve kullananlar varsa bana önerebilir mi? Arnica bora görüntüsü de çok hoş göründü bana kalitesi ve kullanımı da iyiyse almak istiyorum. Kullanıcılardan da olumlu yorumlar duyuyorum ama eğer önerirseniz artık son kararım gidip alacağım. Alırken acaba netten mi alsam yoksa mağazaya gidip mi alsam sizce ne yapayım?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım fantom ben de kullandım ama hiç sevemedim nedense. Seveni varsa çıksın neden seviyor söylesin hele. Özellikle o uzun olanlarını dik duranını kullandım ama sürekli düşmesi beni sinir etti. Arnica kullanmadım ama çok iyi olduğunu söylüyorlar. Kalitesi çok iyi uzun ömürlü ama bir sorun var ki su hazneli aldığında hiç kirli bırakmaman gerekiyor. Bence bu su hazneli olanların genelinde var içinde kirli su bıraktığında çok kötü koku bırakıyor ortaya. Arnica için değil yani sadece. Aksine arnica bora makineden memnun kalanlar çok. Arnicaların emiş gücü de çok iyi oluyor toz dışarı vermiyor. Güvenle tercih edebilirsin. Ayrıca önce gidip hangi model daha güzel kafana yatıyorsa mağazada git gör derim. Sonrasında netten de alabilirsin. Fiyat karşılaştırması da yapabilirsin böylece.

Dekorasyonda ayna ne kadar önemlidir değil mi? Evinizde hala şık aynalar yoksa bence bu yazıyı bir inceleyin derim. Ayna dekorasyon fikirleri hemen aşağıdaki linkteki yazımızda örneklerle.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Para durumunda sıkıntı yok ise Kütahya Seramik'te bakılabilir ara ara kampanya yapılıyor. Bu ekonomik şartlarda artık evlenecek gençlerimize Allah yardım etsin. Kimsenin marka takıntısının kaldığını da ayrıca düşünmüyorum :D:D
 
Üst