Menü
Ana sayfa
Hamilemiyim Portal
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Son aktivite
Kayıt ol
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Soru Sor
Arnica Bora Süpürge Alacağım Kullanıcılar Yorum Yapabilir mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="admin" data-source="post: 438" data-attributes="member: 1"><p>Merhabalar </p><p>Canım fantom ben de kullandım ama hiç sevemedim nedense. Seveni varsa çıksın neden seviyor söylesin hele. Özellikle o uzun olanlarını dik duranını kullandım ama sürekli düşmesi beni sinir etti. Arnica kullanmadım ama çok iyi olduğunu söylüyorlar. Kalitesi çok iyi uzun ömürlü ama bir sorun var ki su hazneli aldığında hiç kirli bırakmaman gerekiyor. Bence bu su hazneli olanların genelinde var içinde kirli su bıraktığında çok kötü koku bırakıyor ortaya. Arnica için değil yani sadece. Aksine arnica bora makineden memnun kalanlar çok. Arnicaların emiş gücü de çok iyi oluyor toz dışarı vermiyor. Güvenle tercih edebilirsin. Ayrıca önce gidip hangi model daha güzel kafana yatıyorsa mağazada git gör derim. Sonrasında netten de alabilirsin. Fiyat karşılaştırması da yapabilirsin böylece. </p><p></p><p>Dekorasyonda ayna ne kadar önemlidir değil mi? Evinizde hala şık aynalar yoksa bence bu yazıyı bir inceleyin derim. Ayna dekorasyon fikirleri hemen aşağıdaki linkteki yazımızda örneklerle.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ayna-dekorasyon-fikirleri-isteyenler-gelsin-kizlar.65/[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="admin, post: 438, member: 1"] Merhabalar Canım fantom ben de kullandım ama hiç sevemedim nedense. Seveni varsa çıksın neden seviyor söylesin hele. Özellikle o uzun olanlarını dik duranını kullandım ama sürekli düşmesi beni sinir etti. Arnica kullanmadım ama çok iyi olduğunu söylüyorlar. Kalitesi çok iyi uzun ömürlü ama bir sorun var ki su hazneli aldığında hiç kirli bırakmaman gerekiyor. Bence bu su hazneli olanların genelinde var içinde kirli su bıraktığında çok kötü koku bırakıyor ortaya. Arnica için değil yani sadece. Aksine arnica bora makineden memnun kalanlar çok. Arnicaların emiş gücü de çok iyi oluyor toz dışarı vermiyor. Güvenle tercih edebilirsin. Ayrıca önce gidip hangi model daha güzel kafana yatıyorsa mağazada git gör derim. Sonrasında netten de alabilirsin. Fiyat karşılaştırması da yapabilirsin böylece. Dekorasyonda ayna ne kadar önemlidir değil mi? Evinizde hala şık aynalar yoksa bence bu yazıyı bir inceleyin derim. Ayna dekorasyon fikirleri hemen aşağıdaki linkteki yazımızda örneklerle. [URL unfurl="true"]https://www.hamilemiyim.org/forum/threads/ayna-dekorasyon-fikirleri-isteyenler-gelsin-kizlar.65/[/URL] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
atatürknezamandoğduiseyılolarakaşağıyarakamşeklindeyazınız
Cevap yaz
Ana sayfa
Soru Sor
Arnica Bora Süpürge Alacağım Kullanıcılar Yorum Yapabilir mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…